Bogdan Abalaşi, transformându-se din funcţionar public în tehnocrat expert în oale Zepter

Cum apele prin zona Prefecturii nu sunt tocmai limpezi, subprefectul Bogdan Abalaşi se specializează tot mai mult în problemele agronomiei ieşene, pentru că, nu-i aşa, niciodată nu ştii când ai nevoie de un al doilea job sănătos şi bine hrănit. Recent, Abalaşi a vizitat două obiective de profil din judeţ, un centru de colectare a laptelui şi un mic întreprinzător specializat în producerea preparatelor din carne. Pentru a transmite adevărata atmosferă din timpul vizitei, subprefectul a înşirat produsele scoase la vânzare, cum ar fi tobă, caltaboşi, muşchiuleţ, piept afumat, ruladă ţărănească, şunculiţă ţărănească, pastramă de pui, listă care a atras instant peste o sută de like-uri, semn că o fi el postul Crăciunului, dar o înfruptare virtuală nu e un păcat prea mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *