Ce spune Dan Capatos despre „Dosarul prostituatelor de lux”. „Sunt primul care renunţă la acea persoană”

Dan Capatos a declarat recent că „Dosarul prostituatelor de lux” nu afectează, deocamdată, colaborarea sa cu Daniela Crudu. Prezentatorul TV a explicat însă că, dacă se va dovedi că aceasta din urmă este vinovată, va „renunţa” la ea.

După ce numele Danielei Crudu a fost vehiculat în „Dosarul prostituatelor de lux”, Dan Capatos a luat atitudine. Nu împotriva asistentei sale însă, scrie presa tabloidă.

Prezentatorul TV a precizat că, până la proba contrarie, contractul Danielei Crudu cu Antena 1 nu are de suferit.

„Nu mă interesează subiectul prostituatelor în showbiz în mod deosebit. Pentru mine, acest scandal este benefic”, a spus Capatos. „Ani de zile, o armată de cretini m-a acuzat de fel şi fel de fapte legate de aceste fete. Acum au rămas toţi cu buza umflată. Nu există niciun fel de implicare a mea, nu există o silabă în stenogramă care să mă incrimineze cumva, iar dacă se va dovedi că Daniela sau orice alt colaborator al meu este implicat în aşa ceva, sunt primul care renunţă la acea persoană”, a adăugat el.

daniela-crudu-hot-girls

Peste 40 de persoane, majoritatea femei, printre care Daniela Crudu, Mădălina Pamfile, Simona Traşcă au fost audiate, în 5 februarie, la Secţia 19 din Capitală, într-un dosar de proxenetism.

Diana Gureşoaie, Lavinia Despina şi Ramona Popescu, Mirela Dumitru, Georgiana Constantin şi Diana Nicoraş au fost reţinute în acest dosar.

Anchetatorii au folosit ca probe, pe lângă interceptări şi audieri de martori, mesaje transmise pe Facebook, comunicări de la mai multe hoteluri şi de la ANAF şi ITM, relatează Mediafax.

Potrivit referatului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, pentru a proba infracţinile de proxenetism, la dosar au fost depuse, pe lângă declaraţiile mai multor martori şi stenogramele unor convorbiri telefonice, şi comunicări de la la mai multe hoteluri din Bucureşti, dar şi de la instituţii publice, precum Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) şi Inspectoratul Teritoarial de Muncă (ITM).

Anchetatorii au cerut informaţii de la ANAF şi ITM pentru a proba faptele de prostituţie, întrucât, potrivit legii, pentru a fi considerată prostituată, o persoană trebuie să-şi câştige existenţa numai din întreţinerea de relaţii sexuale contra cost, fără să aibă un loc de muncă.

Sursa: gandul.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *