Mai avem un elitist printre băieții din Podu Roș!

Atitudinea elitistă, superioară, a senatorului PNL de Iași , Iulia Scântei, nu este singulară în partidul cu sediul în Podu Roș. Modul de a gîndi al fostului notar al Casei Regale a României naște prozeliți.

Consilierul municipal Ciprian Manuel Bostan s-a gîndit, așa, că tot e duminică, să spună și el o vorbă bună celor care, neavînd ceva mai  bun de făcut, aruncă un ochi, în trecere, pe pagina sa de facebook. Sigur, Bostan nu ne spune în față ce deștept se crede el și ce proști sîntem noi, ăștialalții. Nu, pur și simplu ne dă un citat din Jung. Sună cam așa:”Să gîndești e dificil. De aceea majoritatea oamenilor judecă.”  Dacă vorbele psihologului elvețian ar fi fost postate de vreun cîștigător de premiu Nobel, care să se poată lăuda cu vreo contribuție adusă la progresul umanității, aceste rînduri nu ar fi fost scrise. Dar cînd postarea aparține unui investitor în afaceri cu producție și distribuție de limonadă și oranjadă , parcă merg scrise cîteva vorbe.

Dealtfel, disprețul și aroganța sînt pe cale de a deveni marcă înregistrată a băieților din Podu Roș. Scântei se comportă de parcă s-ar trage din primii descălecători, lui Bodea nu îi ajungi la nas nici cu prăjina, Bostan se dă și el deștept mai nou. Ce vă dă dreptul la asemenea comportament? Ce mari chestii ați realizat? Majoritatea ați fost, sau sînteți, angajați la stat, bugetari cum ar veni vorba. Mai scutiți-mă cu ifosele de mari valori neînțelese. Poate un pic de modestie și moderație(cele două nu sînt sinonime!) nu ar strica!

1 comentariu

Lasa comentariu
 1. Ciprian Bostan

  Buna ziua,
  sincer nu inteleg, mai ales din partea unui ziarist, concluzia ca a posta pe FB un citat dintr-un autor care iti place ( fara nici o parafrazare, ci doar textul original cu citarea autorului) e o dovada de aroganta…eu cred ca poate fi cel mult de lectura !
  Daca tot v-ati uitat pe pagina mea de FB, ati constatat cu siguranta ca nu este prima data cand postez (ca multi altii care fac la fel, desi nu au castigat Premiul Nobel) citate care imi plac. Nu ma consider deloc o valoare, si cu atat mai putin un neinteles. Si sa stiti ca nu am lucrat niciodata la stat !
  Sunt doar un antreprenor caruia ii place sa citeasca ce au scris oameni mai destepti decat el :).
  In ce priveste modestia si moderatia mea ( sau lipsa lor) cred ca doar cei care ma cunosc cat de putin le pot aprecia corect.
  Imi pare rau sa vad ca preluati fara analiza din „ziarul” de joasa factura BZI (poate ar trebui sa verificati ca ziarist): nu am facut niciodata productie sau distributie de limonada si oranjada. Aceste doua sucuri se fac- cum le spune si numele- doar din lamai si portocale. Sucul pe care il vinde firma la care lucrez este din fructul Noni, facut de un arbore tropical.
  Daca doriti sa discutam deschis despre realizarile sau nerealizarile fiecaruia, va stau oricand cu placere la dispozitie.
  Cu stima, Ciprian Bostan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *