Sport extrem la UMF: să urci 13 etaje pe scări

Achiziţionarea sediului Universităţii „Petre Andrei” de către Universitatea de Medicină şi Farmacie e condimentată cu scandaluri şi balamuc. La plecare, oficialii UPA au luat tot ce mai era în Universitate, de la birouri la pupitre, table, scaune, cuiere, chiar şi unele cadre de uşă. Fiscul a confirmat faptul că a vândut la licitaţie doar imobilul de 13 etaje, nu şi bunurile care se aflau în interior. Acum reprezentanţii UMF trebuie să facă alte cheltuieli pentru amenajarea turnului din Centru.
Dar asta nu e tot. Mai sunt şi alte probleme. Spre exemplu, studenţii şi profesorii medicinişti vor trebui să urce cele 13 etaje pe scări. Asta în ciuda faptului că sediul are totuşi lifturi. Cum e posibil aşa ceva?

Fără răspuns
Foarte simplu. Conducerea Universităţii de Medicină nu a încheiat încă un contract cu firma care administrează lifturile din sediul UPA. Mai mult, reprezentanţii firmei au încercat de nenumărate ori să ia legătura cu noua conducere a Universităţii de Medicină. În zadar însă. Nimeni nu a catadicsit nici până în prezent să răspundă reprezentanţilor firmei care administrează lifturile. În cazul în care, în viitorul apropiat, conducerea UMF nu va lua legătura cu firma care administrează lifturile din sediul UPA, profesorii şi studenţii vor fi nevoiţi să facă jogging pe scările celor 13 etaje ale imobilului. Asta da sănătate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *