Andreea Răducan va deveni mămică la toamnă! Știe deja sexul copilului!

Andreea Răducan, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Sydney din 2000, în proba pe echipe, trăieşte cele mai frumoase clipe din viaţa ei, după ce a aflat că va deveni pentru prima oară mămică. Fost gimnastă s-a căsătorit anul trecut cu afaceristul Daniel Tandreu şi se declară o femeie împlinită.

Vedeta va da naştere unei fetiţe la începutul lunii octombrie şi s-a bucurat de o sarcină sănătoasă până în momentul de faţă. Pentru că are sportul în sânge şi este activă din fire, Andreea se răsfaţă constant cu înot şi masaj. Seara, nu se pune la somn până nu vorbeşte cu fetiţa ei din burtică, fiind momentul ei preferat, în calitate de mămică.

 Andreea Răducan a fost aleasă în conducerea Federaţiei Române de Gimnastică, cu 42 de voturi, din 43 posibile. Unul singur a fost anulat. Fosta mare sportivă a fost singurul candidat pentru acest post şi singura posibilitate ca ea să nu fi fost aleasă era ca membrii Comisiei să nu îşi exprime votul. Federaţia Română de Gimnastică a fost condusă de Adrian Stoica, timp de 11 ani, şi 20 de ani a activat în structurile internaţionale. Mandatul Andreei Răducan este pentru perioada 2017-2021.
SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *