Brigitte Sfăt anunță că divorțează de Ilie Năstase! A cîta oară?

Brigitte Sfat divorteaza oficial de Ilie Nastase! Dupa ce a aflat ca sotul ei o insala si a trecut cu vederea acest lucru, actuala sotie a tenismenului s-a enervat din nou. Aceasta a publicat pe contul ei de Facebook un anunt. In el, Brigitte Sfat sustine ca vrea divortul de Ilie Nastase din cauza Amaliei.

Conform celor spuse de Brigitte Sfat, fosta sotie a lui Ilie Nastase inca ii cere bani. Pe langa bani, mai are pretentii si la bunuri. Cu toate ca Ilie Nastase are grija de ea deoarece este mama fiicelor sale, Brigitte nu este de acord.

Actuala sotie a lui Ilie Nastase sustine ca ea nu a primit masini de la sotul ei. Brigitte Sfat divorteaza de sotul ei pentru ca nu mai suporta ca veniturile familiei lor sa se duca la fosta nevasta.

„Astazi, 12 iulie, anunt oficial divortul de Ilie. Nu pentru ca m-a inselat. Pentru ca m-am saturat de nesimtirile fostei sotii. De faptul ca non-stop isi foloseste copiii sa ii ceara lui Ilie tot felul de lucruri, de aceasta data, o masina noua.

I-am dat un Mini Cooper cu 30000 km la bord si a facut un scandal monstru. Vreau sa intelegeti faptul ca anul trecut sotul meu i-a mai dat acestei dudui 1200000€. Iar in fiecare an peste 300000 €, in conditiile in care eu imi rupeam spatele cu bitum si tot felul de lucrari de santier pentru cativa banuti…

Eu nu am primit NICIODATA de la Ilie vreo masina”, este mesajul pe care Brigitte Sfat l-a publicat pe Facebook.

In prezent, Amalia Nastase are un alt sot cu care are impreuna un baietel. Cele doua fiice pe care le are cu Ilie Nastase locuiesc impreuna cu ea si tatal lor vitreg.

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *