Cătălin Măruţă face dezvăluiri! Câţi bani câştiga din emisiunea lui

Este unul dintre cel mai bine plătiţi oameni de televiziune din România, iar contractele pe care le are dincolo de micul ecran , reclame şi prezentări de evenimente, îi rotunjesc veniturile considerabil. Câţi bani câştigă vedeta PRO TV?

Cătălin Măruţă a devenit cunoscut odată cu emisiunea Tonomatul DP2, pe care o prezenta la TVR2. El susţine că deşi avea un salariu foarte mic acolo, era fericit cu ceea ce făcea.

Proaspătul tătic a avut o perioadă în care a renunţat la emisiunea sa pentru a merge la o altă televiziune, de unde recunoaşte că a câştigat o avere, dar a renunţat destul de repede, pentru a face ceea ce îi plăcea, şi anume emisiuni de divertisment.

”Era un contract extrem de avantajos, eram plătit în avans pe trei ani de zile. Puteam să fac emisiunea sau nu, eram plătit oricum. Dar am preferat să renunţ, pentru că în puţinele luni cât am stat acolo am ajuns la concluzia că nu e locul meu acolo, că pentru mine contează, în primul rând, să pun suflet în ceea ce fac.

Nu mă interesau banii, eu voiam să mă trezesc dimineaţa cu poftă de mers la muncă şi să mă sune prietenii să-mi spu­nă că le-a plăcut emisiunea, asta conta mai mult decât orice salariu.

images (1)

Postul era axat pe ştiri, iar eu sunt om de divertisment şi felul acela atipic în care îi prezentam pe politicieni părea că rupe linia generală, care avea o anumită dinamică ‒ şi apăream eu, aşa, cu o oază de relaxare… Când m-am dus la Vântu şi i-am zis că vreau să plec, m-a întrebat dacă sunt nemulţumit de salariu. Eu nu visam că voi câştiga vreodată câţi bani câştigam atunci, aşa că i-am zis că nu e vorba de bani, dar nu sunt fericit. Şi mi s-a spus atunci: „Eşti unul dintre puţinii care nu urmăresc banii. Tu ai suflet…” Eu voiam să mă întorc la TVR2, să câştig 10 milioane pe lună, dar să mă trezesc cu zâmbetul pe buze. Fericirea nu înseamnă bani. De cele mai multe ori, banii înseamnă nefericire”, a declarat Cătălin Măruţă într-un interviu acordat revistei Viva.

 

Sursa:one.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *