Cică fostul selecționer al naționalei de fotbal, Anghel Iordănescu, și-ar fi tras o „nepoată”

CANCAN.RO îl surprindea săptămâna trecută pe Anghel Iordănescu aşteptând, la volanul jeep-ului său Mercedes, o nepoată misterioasă, pe care a plimbat-o cu maşina.

Astăzi vă oferim dezvăluiri legate de acest subiect. Tânăra respectivă se numeşte Diana Elena Căpriţă şi lucrează la Senatul României, fiind consilier. La aceeaşi instituţie a lucrat o vreme şi “Tata Puiu”, fiind, mai întâi, senator PSD, apoi independent, afiliat grupului UNPR.

13319989-10154198587308194-1002612582961545193-n Potrivit surselor cancan.ro, nu a fost singura ocazie în care “Tata Puiu” a plimbat-o cu maşina pe consiliera Diana Căpriţă, generalul fiind văzut de mai multe ori la Senat în autoturismul său, în timp ce o aştepta pe frumoasa tânără să îşi încheie programul.
Diana Căpriţă lucrează în prezent la Comisia pentru afaceri europene din cadrul Senatului, dar a făcut parte şi din Comisia pentru Administraţie Publică şi Organizarea Teritoriului.

“Tata Puiu” are o perioadă mai liberă momentan, după ce a părăsit anul trecut banca tehnică a naţionalei României. Probabil că acesta este şi motivul pentru care are timp să ducă o domnişoară tânără şi atrăgătoare precum Diana Căpriţă cu maşina.

De altfel, după ce s-a întors cu naţionala de la EURO 2016, acolo unde România a terminat grupa pe ultimul loc, cu un singur punct, Anghel Iordănescu anunţa că vrea să plece în concediu. “Eu aş vrea să plec în concediu. Nu e o eliminare ruşinoasă, am obţinut doar un punct, am marcat două goluri, din punctul meu de vedere, dacă analizăm fotbalul românesc, e o performanţă că am fost aici”, declara atunci “Tata Puiu”.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *