Deputatul Ciuho PUPU pune taxă pe matrafox

Beţivani din toate gările, uniţi-vă!

„Să dea dracii-n ea de băutură, cinea mai aduso pe lumea asta şi printre beţivanii care m-au votat ca fraierii prin 2012 (de parcă eu mai ştiu de ce?! ) că uite cum îmi încurcă socotelile”, aşa moşmondea în barba-i spână zilele trecute deputatul Tudorică Ciuhodaru, în timp ce scrijelea pe un capăt de bilet de tren câteva idei pentru un nou anunţ pe care să-l arunce în ochii celor care nu vor să-l mai vadă.

Deputatul Ciuho PUPU pune taxă pe matrafoxTrenule, maşină mică, unde-l duci pe Tudorică?

Vânăt la faţă ca şi partidul care l-a izbit deputat de Vaslui, doctoraşul nostru se zborşea, în mintea lui, la alcooliştii care-i fac zile fripte când e de gardă la UPU (de unde trimite comunicate semnate cu PUPU) şi zâmbea sexos la babele care au încărcat până la refuz personalul de Iaşi. Ăsta e un avantaj al vieţii de parlamentar – cunoşti lumea la firul ierbii şi îţi completezi baza de experienţe olfactive cu tot felul de miasme pe care numai trenurile ce zac prin gările Moldovei le pot aduna. Aşa-i că-i spectaculos scenariul? Vi-l închipuiţi pe doctorul de la CÂRTIŢA salvând junele leşinate să-i vadă ochelarii şi chelia lucioasă ieşind dintr-un vagon ruginit? Noi nu, dar ne plac comediile!

Sudalme cu tarif

Revenind la sudalmele deputatului, tare s-a mai stropşit el la lege şi legea la el când a scos din celulele cenuşii o propunere de zile mari – beţivanii să plătească pentru ajutorul dat, pentru pastile şi ţucalul cărat!

Cum cât? Are Tudorică şi tarif: ,,Concret, coplata pentru abuz de alcool şi

droguri se decontează la ieşirea din spital, are valoarea de 500-1000 de lei

sau 50 -100 de ore de muncă la prima prezentare şi se dublează la repetarea

abuzului în mai puţin de un an. Ea reprezintă decontarea examenului clinic şi paraclinic, a determinărilor toxicologice şi a măsurilor terapeutice efectuate în unităţile sanitare în cazul pacienţilor cu abuz de alcool sau consum de stupefiante şi poate fi modificată prin ordinul comun al ministrului sănătăţii şi al justiţiei”. Aşa vă trebuie, beţivanilor care sugeţi pensiile bunicilor, alocaţiile copiilor şi ajutoarele de la stat! Să vă săturaţi voi, nemernicilor ce staţi toată ziua pe uliţă şi vă daţi cu părerea fără a munci o secundă! Ruşine, nefraţi români!

Rachiul bate perfuzia

Nu zic că-i rău ce spune deputatul ambiţios şi guraliv, dar de unde să plătească spălăturile gastrice beţivanii căraţi la spital? Din moment ce-i aduni de prin boscheţi ştii bine că ei n-au nici măcar bani de hârtie igienică, darămite de taxe pentru scoaterea din sevraj.

Propunerea e moartă din start, Tudorele! Ia mergi matele prin satele din judeţul în care eşti deputat şi fă poze. Nu te băga la ecografii, ci fă o scanare a chipurilor şi apoi mai vorbim noi de lege. Numără câte riduri a săpat matrafoxul şi pe urmă încearcă să le explici principiile unei vieţi sănătoase şi echilibrate celor care dau mălaiul pe-un rachiu şi perfuzia pe mama mă-sii, că oricum nu se vor întoarce să le ţii tu morală. De ce se îmbată? De neam prost! De ce nu le pasă de ei? Fiindcă sunt alţii plătiţi să le aibă de grijă şi să le măsoare diametrul la gâtlejul deschis de sete şi de sudalme. Către tine, Tudorică!

Abraham Soilescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *