Gigi Becali s-a tinut de cuvant! Ce a facut latifundiarul ca sa-l scoata pe Meme Stoica din inchisoare!

Imediat dupa ce a iesit din inchisoare, Gigi Becali a promis va plati prejudiciul datorat de Mihai Stoica din „Dosarul Transferurilor”. Patronul Stelei s-a tinut de cuvant, iar Meme este la un pas de eliberare.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Gigi Becali are o relatie foarte buna cu fostul manager al Stelei, Mihai Stoica. Chiar daca in trecut cei doi au avut cateva divergente, totusi, la necaz s-au ajutat neconditionat. Astfel, in perioada in care fiecare era incarcerat in alt penitenciar, Gigi si Meme au vorbit zilnic la telefon, cerandu-si sfaturi. Daca Stoica inca se afla la inchisoarea Rahova, patronul Stelei a fost eliberat la inceputul primaverii.

Cu toate acestea, Gigi a promis ca nu isi va uita prietenii aflati la necaz si ii va ajuta si mai mult ca inainte. Desi pana si apropiatii au crezut ca marturisirile lui Becali sunt doar vorbe in vant, latifundiarul din Pipera s-a tinut de cuvant.

Becali si Meme, „frati” la bine si la greu!

Astfel, primul caruia i-a intins o mana de ajutor a fost chiar Mihai Stoica, aflat in inchisoare din luna martie a anului trecut, dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare in  „Dosarul Transferurilor” alaturi de alte nume mari din fotbalul romanesc.

Recent, Gigi Becali a inceput sa ii plateasca acestuia o parte din sumele pe care le datoreaza statului pentru prejudiciul adus: „Este vorba cateva sute de mii de euro. De cand a fost incarcerat, Meme a depus noua cerere pentru a obtine permisiuni de cateva zile. Insa, toate au fost respinse, motivul principal – si neoficial – fiind faptul ca nu a platit nici macar o parte din datoria pe care o are la stat. Imediat ce Becali a inceput sa depuna banii, Mihai Stoica a fost lasat sa mearga acasa intr-un weekend”, a marturisit un apropiat al celor doi, pentru CANCAN.ro.

In octombrie ar putea fi eliberat!

Desi a trecut un an si jumatate de cand se afla in inchisoare, Meme nu s-a obisnuit nici acum cu conditiile de dupa gratii, astfel ca a avut nevoie de ajutorul unui psiholog. In luna octombrie va implini o treime din pedeapsa, iar fostul manager al Stelei va face cerere pentru a fi eliberat. Are toate sansele de reusita, avand in vedere ca a fost un detinut model si a scris si doua carti.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *