Ilinca Vandici a devenit mămică!

Ilinca Vandici a născut un băieţel perfect sănătos! Micuţul a primit la naştere nota 10, venind pe lume cu o greutate de 3,9 kg şi 53,5 cm. Atât vedeta, cât şi bebeluşul ei se simt foarte bine şi sunt extrem de fericiţi.

Alături de soţul ei, Andrei Neacşu, emoţionată, dar zâmbitoare şi extrem de dornică, Ilinca aşteaptă să se întâlnească cu băieţelul ei. Prezentatoare a reuşit să spună doar atât: „Sunt foarte emoţionată! De abia aştept să fac cunostinţă cu bebe„.

Ilinca este una dintre cele mai sexy graviduţe din peisajul monden autohton şi a surprins pe toată lumea cu silueta ei, reuşind să ia în greutate numai opt kilograme în opt luni de sarcină. Vedeta a mărturisit că face foarte mult sport şi că este extrem de atentă la dietă, având grijă să aibă mereu o alimentaţie sănătoasă.

”Fac sport, foarte mult. Mă rog, acum în perioada sarcinii fac ceva mai puţin decât de obicei, dar în general fac foarte mult sport, fac trei-patru antrenamente pe săptămână. În timpul sarcinii le-am redus, bineînţeles, dar mă voi reapuca în curând. O alimentaţie sănătoasă, cred că e foarte important, şi nu spun asta într-un mod clişeistic şi pentru că dă bine. Eu de cinci ani încerc să-mi controlez foarte bine regimul alimentar. Am renunţat la pâine şi la paste făinoase. Nu prea mănânc dulciuri în general şi cred că şi asta mă ajută foarte tare. Iar, pe de altă parte, tot ce înseamnă gândire pozitivă, energie pozitivă, mă ajută şi asta pentru că, într-adevăr, sunt plină de energie şi reuşesc să mă bucur de fiecare clipă pe care mi-o oferă viaţa, fie că e bună sau mai puţin bună”, a spus Ilinca Vandici.

SURSA:ciao.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *