Mihaela Rădulescu spune pe șleau ce crede despre iubitul ei!

Cu toate că încearcă să fie cât mai mult timp alături de fiul ei, dar şi de Felix Baumgartner, Mihaela Rădulescu este momentan extrem de ocupată cu filmările în România, pentru „Uite cine dansează” şi „Românii au talent”.

Cu toate acestea, prezentatoarea TV îşi trăieşte la cote maxime povestea pasională de dragoste cu austriacul poreclit „omul supersonic”, printre avioane şi naveta cauzată de proiectele profesionale. Cei doi îndrăgostiţi nu se feresc să le arate celor care îi urmăresc online ipostazele fierbinţi din viaţa lor amoroasă sau să îşi facă declaraţii de dragoste.

În această dimineaţă, Mihaela Rădulescu a fost invitată în direct la emisiunea „Vorbeşte lumea” şi nu s-a ferit deloc de întrebările celor doi prezentatori: Adela Popescu şi Gabriel Coveşeanu. „Voi întrebaţi-mă orice, eu vă răspund. Ne iubim mult, el s-a şi nimerit să fie exact pe stilul meu. Noi avem doi prieteni buni de familie, se iubesc de mai bine de douăzeci de ani, dar ea nu zboară neam! Nu suportă să urce într-un elicopter. Puţină lume ştie că Felix este de ani buni unul dintre cei mai buni piloţi de elicopter şi nu o spun doar pentru că este Felix al meu. El este un bărbat cu… să spunem… multe calităţi! Ştii, ai impresia aia că austriecii sunt aşa, nişte oameni reci, dar nu este adevărat! El este super-hot!”, a mărturisit cu zâmbetul pe buze Mihaela Rădulescu, dând de înţeles că viaţa lor amoroasă este una cel puţin… picantă!

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *