Mihai Bendeac zice că era cît pe ce să și-o fure de la un cunoscut fotbalist

Mihai Bendeac, la un pas sa isi ia bataie! De la cine? De la nimeni altul decat Gabi Tamas, fotbalistul care are numeroase probleme. Din cauza bauturilor alcoolice consumate prea des, in cantitate prea mare, fotbalistul se baga in belele mereu.

Cunoscutul actor de comedie a povestit un episod care il implica pe Gabi Tamas. Mihai Bendeac a povestit cum era sa si-o fure de la fotbalist. Cei doi se aflau in club si Gabi, evident, era in stare avansata de ebrietate. A dat cu ochii de Mihai Bendeac si i s-a aprins un bec in cap!

„Cu Tamaș era să mă bat rau de tot cand eram amândoi beți și ne-au despărţit bodyguarzii. Prima dată, ne-am întâlnit, a venit la mine, era mort de beat şi mi-a zis: ‘Ştii că esti rudă cu mine?’ Și m-a luat in braţe. Acum, eu sunt actor și pot să fac beții.

Este destul de ciudat la un fotbalist. Și a zis ‘hai să bem un shot, că suntem rude’. N-am înțeles de ce suntem rude. Şi a pus aşa 10 shot-uri. Vă jur, cât timp am băut eu două, el a băut opt. După care, şi-a adus aminte că am avut eu o referire la el şi a zis că trebuie să mă bată.

Și-a dat tricoul jos și atunci mi-am dat și eu tricoul jos. Bineinteles, diferentele erau majore. Și au sărit bodyguarzii să ne despartă. A fost destul de dramatic”, a povestit actorul la Antena 1, în cadrul emisiunii iUmor.

In prezent, Gabi Tamas pare ca s-a facut un baiat cuminte. Acesta este unul din liderii echipei Hapoel Haifa, informeaza digi24.ro.

SURSA;ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *