O celebră cântăreaţă a fost bătută cu bestialitate în Parcul Cişmigiu! „Am intrat în şoc..“

O cunoscută cântăreaţă de la noi a fost bătută cu bestialitate la intrarea într-un parc din Capitală, iar, în seara de marţi, a trecut prin clipe groaznice, când a crezut că nu are scăpare din mâinile agresorilor săi.

Mai exact este vorba despre Dez Chincişan, solista trupei Omelette, care a fost bătută cu o seară în urmă la intrarea în Parcul Cişmigiu din Bucureşti. Tânăra a povestit, în direct, cum s-a petrecut totul, iar pe pagina ei personală de Facebook a postat şi câteva imagini, mărturisind că încă se află în stare de şoc.

Cişmigiu interrupted: mi-a spart nasul astă seară o tipă după ce mersesem la toaletă. For no reason. Sânge, nas umflat, şoc. Mulţumesc“, a scris cântăreaţa pe pagina ei de Facebook.

Cântăreaţa a fost bătută cu bestialitate
Cântăreaţa a fost bătută cu bestialitate

Intrată în direct la o emisiune TV, Dez Chincişan a povestit cu lux de amănunte întâmplarea îngrozitoare:

„Eram aseară la o terasă în Cişmigiu şi am mers la o toaletă publică. Aleea era flancată de copaci şi când am ieşit de la toaletă, m-a întrebat o tipă cât e ceasul. Pentru că nu am avut la mine telefonul, a început să mă bată. Mai era cu doi tipi care erau masivi şi care au flancat-o, ca să acopere chestia asta, să nu îi vadă jandarmii, m-au luat la bătaie. Am înlemnit şi am intrat în şoc. M-am băgat între patru fete. Nu au venit după mine, m-am dus la un gardian plângând. Gardienii s-au dus după ei, dar ei fugiseră. Nu eram pe o alee lăturalnică din Ferentari. Eram în centrul Bucureştiului. Am mai văzut un jandarm şi l-au întrebat de ce nu a intervenit şi a explicat. Erau pregătiţi pentru orice. O să merg să depun o plângere şi la IML. Nu am reţinut foarte bine, că era seară, dar dacă o văd, cred că o recunosc. Se vede foarte clar. Acum sunt pur şi simplu înţepenită. Noaptea ies mulţi care fac jogging, mai ales pe canicula asta, nu ai altă şansă decât să ieşi seara“, a povestit cântăreaţa.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *