O fi de la căldură? Viceprimarul Botez nu mai poate!

La niciun an de la instalarea în fotoliul călduț din Palatul cel Roznovan, viceprimarul Radu Botez se simte cam epuizat. Cel puțin asta aflăm de la un post local de televiziune, care în ultima perioadă l-a cam prezentat drept olecuță „defect”. Nu în ceea ce privește sănătatea, Doamne ferește, ci în privința alianțelor politice care se fac și se desfac pe la Bucale, dar cu urmări, după cum vedem, dintre cele mai surprinzătoare prin josul țării.

Acuma, nici noi nu ni l-am imaginat pe Răducu Botez drept vreun politician pur sânge și, după cum singur declară, nici dânsul, care mai are încă nostalgia afacerilor, dar și a sâmbetelor și duminicilor libere, în care nu trebuia să se gândească nici la PUG și nici la rapoartele pe care trebuie să i le pună dimineața pe masă primarelui Chirica.

Până una alta, noi nu putem decât să-i urăm sănătate lui Radu Botez, rămânând totuși cu un gust ușor amar că se gândește la retragere taman când începusem să credem că politica se poate face și fără scandal și gargară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *