Știți de ce nu se leagă nici un măritiș pentru Teo Trandafir? Vă spune chiar ea!

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite persoane publice şi nu îi place să îşi expună viaţa personală, de această dată vedeta a răspuns sincer tuturor întrebărilor care i-au fost adresate şi a mărturisit sincer că nu poate să stea măritată, deoarece căsătoria nu este pentru ea.

,,Nu mai cred în iubire, în acele suflete pereche.Cred în iubire şi într-o relaţie de respect, parteneriat, nu mai cred în amor ghebos. Am foarte mulţi oameni în viaţa mea, nici unul neapărat.Nu sunt făcută să fiu măritată. M-am măritat de două ori, de fiecare dată când am făcut asta, a doua zi am simţit am ceva legat de gât. Nu pot să stau măritată, îmi place diversitatea. Primul lucru la care mă gândesc, cum aş divorţa eu de aici. Îmi place să mănânc papuţachia, este un fel de mâncare grecească. Vreau să mă mut în sudul Franţei, nu îmi plac vacanţele. În weekend-uri plec din Bucureşti, ultima oară am fost la Mănăstirea Curtea de Argeş. Cred că dacă faci o nedreptate unui om, ti se va întoarce. Peste douăzeci de ani aş vrea să fiu în televiziune, alături de colegii mei’’, a mărturisit Teo Trandafir pentru Revista Avantaje.

 ,,Nu ştiu, am învăţat să nu comentez lucruri pe care nu le cunosc’’, a răspuns vedeta când a fost întrebată de cazul părintelui Pomohaci.

Referitor sileueta pe care o are acum, Teo a ţinut un regim destul de drastic după ce şi-a făcut operaţia de micşorare a stomacului şi datorită căreia a reuşit să dea jos aproximativ 63 de kilograme: ,,Două săptămâni am băut apă, ceai neîndulcit, compot neîndulcit, după care supă cremă, iar apoi hrană solidă. Mănânc foarte foarte puţin şi destul de des’’.

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *