Topul bârfelor, ediţie de colecţie

Deputatul cel mai popular şi mai bleguţ al Iaşului s-a retras în pădure. Nu, nu a pârjolit nici grânele şi n-a otrăvit nici fântânile de teama cotropitorilor, ci, pur şi simplu, şi-a tras un vast domeniu în pădure, mai ceva ca ale lui J.R. şi Bobby Ewing la un loc. Bleguţ a cumpărat o pădure de vreo 16 ha pe la don’ Niţă, pe la Miroslava. Mai ezact în valea lu’ ursu, sătuc limitrof şoselei de centură. Acum nu ştim dacă Bleguţ a achiziţionat terenul sperând să dea o lovitură de business, că i-a crescut valoarea după finalizarea centurii, sau pur şi simplu a vrut să aibă un loc de loisir şi gagicăreală. Că, normal, Bleguţ a trântit acolo şi ditamai viloiul cu piscină, teren de tenis şi alte alea. Afacerile cu statul să duduie, că de spartul banilor se ocupă deputatul Bleguţ.

Ha ha ha production

Misterul creşterii economice s-a limpezit. Guvernul a retras la rectificare o căruţă de bani de la comunele care visau asfalt. La Iaşi fură 8 milioane de leuţi. Firmele de construcţii lucratără astfel degeaba, pe banii lor. Problema mare e la şefime, la cejeu, Cristinel neştiind pe unde să scoată cămăşuţa. Adicătelea, firmele prietene au executat nişte lucrări sperând să dea un mega-tun cu pretenarii de la cj. Când colo, stai că s-a blocat finanţarea. Nasol de tot.

Virgil Prăduială

 

Bârfe blitz

  • 30 de pedelişti au donat sânge. Zice-se că medicii au vrut la început să-i lege de pat şi să-i stoarcă de tot, să vadă şi ei cum este. S-au temut totuşi, că era şi Moartea din Carpaţi printre donator.
  • Trei soldaţi au leşinat în timpul manifestărilor de 1 decembrie. Fie de la discursurile politicienilor, fie de la fasolea împărţită poporului pe Lăpuşneanu.
  • Mişcări de trupe prin politichia de Bahlui. Şeful de la Unistil a devebit şef la UNPR pe municipiu, iar fostul pedelist Spînu, la ţărănişti. Pe ăsta din urmă îl înţelegem, că dacă se unifică partiduleţele de dreapta, are şanse de-o candidatură la deputăţie. Da’ ce l-o fi pălit pe Puşcaşu? N-are pe ce sparge banii?
  • Oficiosul CJ a fost înregistrat la OSIM. N-am înţeles de ce. La ce nume stupid are, “Vestea judeţului”, nimeni nu s-ar gândi vreodată să fure patentul.
  • Pedofilul Treptow s-a lăsat de politică şi şi-a tras un ONG de protejare a drepturilor actorilor porno. Deh, prima dragoste nu se uită niciodată.
  • De Sf. Andrei, un sărbătorit l-a înjunghiat pe unul în inimă. Individul n-a murit. Logic: de fapt, era strigoi, iar prin inima-i rece oricum trecea deja o ţepuşă.
  • Bebe Mihăescu s-a întors la catedră. Predă psihosexologie la UMF. Un fel de sex intelectual, probabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *