Bârfe: un aspirant la Consiliul Local ne trage o „țeapă” literară pe Facebook

E senzațională campania asta electorală. Pe cuvânt. Scoate din oameni tot ce e mai omenesc posibil. De exemplu, un liberar fost consilier local acum vreo 15 ani a fost reșapat și, se pare, va figura din nou pe lista de candidați. Pe lângă faptul că distribuie cu sârg toate postările candidatului liberar la Primărie și-i ia și scamele de pe sacou, acest Romică Cuptior s-a gândit să ne împărtășească, patetic, și din propria experiență de viață. Drept urmare a pus pe Facebook un text dulceag în care ne povestește cum citea el când era copilandru. Adică, băgați de seamă că omul e citit, școlit și cu prestanță. Și când colo… țeapă. În finalul textului mărișor postat pe FB acest Romică Cuptior spune că e preluat de la nu-știu-cine. Hai, bre, adică cum? Ești sau nu un tip citit?

S-a născut talent și moare speranță: Alde băieții ăștia de la partidul lui Moliceanu zic că au dat lovitura la Iași. Cică la partidulețul păstorit la Iași de Văru Jan va fi atras un nume de mare rezonanță locală. Este vorba de fostul reftor al școlii superioare din Copou, pe numele său Bazil Ieșeanu. Alde băieții ăștia își pun mari speranțe în acest trasnfer. Noi nu prea înțelegem de ce. Că Bazil, așa reftor cum a fost el, nu prea a avut niciun succes de public nici măcar în propria școală și aproape zero la mare public din oraș. În concluzie, strict electoral vorbind, aducerea lui Bazil va fi, părerea noastră, doar un alt nume pe listă, fără niciun fel de rezonanță publică. Iar în cabina de vot cu atât mai puțin.

Ce lovitură a dat această gagică! Cea mai mișto gagică de la băieții cu cașchetă din Iași s-a aranjat. D-șoara V. a prins un post de ofițer la serviciul de carnete și tăblițe de înmatriculare. Și l-a prins chiar bine de tot, în urma organizării unui concurs. Doar două precizări: concursul a fost organizat special pentru ea, iar d-șoara a fost unicul candidat. Și, normal, a ieșit pe primul loc. Dar de unde atâta dragoste internă pentru d-șoară V.? Păi, e simplu. Are un unchi sus-pus. Numele lui, în numărul viitor al gazetei noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *