Imagini rare cu BIANCA BRAD la 48 de ani, nemachiată! Cum s-a transformat fosta MISS România

Trecerea anilor şi problemele personale şi-au pus amprenta asupra frumuseţii fostei Miss România.

În 1990, aprindea imaginaţia multor bărbaţi atunci când câştiga concursul de Miss. O frumuseţe naturală, Bianca Brad a fost considerată multă vreme una dintre cele mai atrăgătoare românce. După ce a prins microbul actoriei, a decis să îşi încerce norocul, încurajată fiind de Ştefan Bănică Jr.

”Entuziasmul lui şi atmosfera de la filmări m-au cucerit, hotărându-mă să renunţ la A.S.E. şi să-mi încerc norocul la I.A.T.C. Aşa că, după terminarea filmărilor, la recomandarea lui Ştefan, m-am pregătit cu actorul Petre Gheorghiu. Am ţinut totul în secret până cu doar câteva luni înainte de examenul de admitere.” a scris aceasta pe blogul personal.

La începutul carierei, Bianca Brad cucerea inimile admiratorilor prin frumuseţea sa naturală.
La începutul carierei, Bianca Brad cucerea inimile admiratorilor prin frumuseţea sa naturală.

În afară de modeling şi actorie, a intrat şi în lumea fascinantă a televiziunii. După Revoluţie, s-a îndrăgostit şi a plecat după soţul ei în Germania, ţara lui natală. Din nefericire, câţiva ani mai târziu au divorţat şi Bianca Brad a luat-o de la capăt, întorcându-se în România. Drama de atunci era doar prima dintr-o serie de tragedii care ar dărâma pe oricine.

Bianca s-a reîndrăgostit de Aurel Frăţilă, a născut un fiu pe nume Luca, iar apoi a rămas însărcinată din nou, pregătindu-se pentru aducerea pe lume a unei fiice. Viaţa i-a dat însă cea mai grea lovitură: fetiţa a decedat chiar înainte de naştere, din cauza unei malformaţii cardiace. Bianca a fost răpusă de durere şi nici până astăzi nu a trecut peste pierderea copilului său.

Problemele din viaţa personală au afectat-o foarte mult pe Bianca Brad, iar urmele suferinţei sunt evidente pe chipul vedetei.
Problemele din viaţa personală au afectat-o foarte mult pe Bianca Brad, iar urmele suferinţei sunt evidente pe chipul vedetei.

Dramele nu s-au oprit însă aici. Aurel Frăţilă, soţul Biancăi Brad, a fost reţinut la începutul anului 2013 pentru trafic ilegal de arme şi a fost extrădat în America. El a fost acuzat că ar fi vândut arme Iranului, dar a fost eliberat în 2014. În tot acest timp, Bianca Brad a fost mereu alături de cel care îi este partener de viaţă de peste zece ani şi a crezut tot timpul în nevinovăţia lui.

Toate aceste momente urâte şi suferinţa şi-au pus o amprentă evidentă asupra chipului Biancăi Brad, aceasta nu mai are acelaşi zâmbet pe chip în fotografiile realizate de echipa CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din Romania. Extrem de slabă, îngândurată, aceasta nu mai poate ascunde urmele adânci pe care le-au lăsat toate dramele din viaţa celei care a bucurat atât de multe inimi de-a lungul anilor, indiferent că a făcut-o de pe podiumul de modă sau de pe micile ecrane.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *