Paparazzii au stat cu ochii pe ambasadoarea Olandei la Bucureşti!

Băieţii(şi fetele, probabil!) de la cancan.ro s-au ţinut o zi după ambasadoarea Olandei la Bucureşti, cea care , în noaptea de revelion, a fost fotografiată şi filmată în compania unui afacerist român cu o condamnare la activ. Haideţi să vedem ce-a ieşit!

„Noile imagini realizate cu ambasadoarea Olandei arată că aceasta are un program de lucru incredibil şi întâlniri tare interesante! Imaginile pe care vi le prezentăm în exclusivitate o înfăţişează pe Stella Ronner Grubacic în două zile consecutive, iar în ambele este evident că diplomata nu a stat prea mult timp pe la birou. Marţi, pe 9 ianuarie, “Excelenţa sa” a fost la Ambasada Olandei, practic locul ei de muncă, de unde a plecat repede la colegii ei de la Ambasada Franţei, cu care a “rupt din program” peste două ore. Să admitem că ar fi fost vorba de “chestiuni de stat”. Foarte frumos. Imediat însă după întâlnirea cu colegii de la Ambasada Franţei, doamna Grubacic s-a întâlnit cu un „fost fotograf de război”, Cristian Movilă, un personaj drăguţ, surse DAS indicându-l ca agent colaborator al unui serviciu de informaţii, despre care vă vom dezvălui o mulţime de detalii interesante. Întâlnirea cu acesta a avut loc într-o cafenea, a durat o oră şi a fost total aparte ţinând cont că un ditamai ambasador e rar să-şi vadă contactele la o… cafenea. Cei doi au băut ceai şi au vorbit mai mult şoptit, aplecaţi peste masă. Ambasadoarea Olandei i-a arătat lui Cristian Movilă imagini/fişiere din telefonul ei. O întâlnire ciudăţică, la care ambasadoarea Olandei a şi râs cu agentul. După aceea, ziua de muncă s-a încheiat practic. Fiindcă Stella Ronner Grubacic a mers direct acasă, acolo unde a ajuns puţin după ora 16:00.

Să ne întoarcem însă asupra lui Cristian Movilă, un personaj foarte interesant. Fost fotograf de război, el a fost şi fotograful Guvernului Cioloş. Potrivit surselor noastre, Cristian Movilă îl avea în raza de influenţă pe fostul Ministru al Culturii Vlad Alexandrescu şi participa la şedinţele Guvernului Cioloş, acolo unde era legendat ca “reprezentant al societăţii civile”. Şi totodată şi fotografia, na, el fiind totuşi fotograf. 🙂 De altfel, Movilă e cam peste tot: există informaţii potrivit cărora a vorbit la unele întâlniri oficiale în numele asociaţiei “Salvati Bucureştiul” a lui Nicuşor Dan, încercând să ajute diverşi. Asta nu e tot: Institutul Cultural Român (ICR) i-a sprijinit lui Movilă mai multe expoziţii pe afară, beneficii de care nu se bucură prea mulţi fotografi. De fapt noi nu ştim de un caz similar. A nu se interpreta că Movilă are legătură cu serviciile româneşti care ar putea acţiona uneori prin ICR. Aceleaşi surse ne-au dezvăluit că Movilă, beneficiind de o “mână nevăzută” a mai obţinut nişte fonduri uriaşe din partea unor instituţii româneşti, despre care vom reveni pe larg.

Cert e că tânărul Cristian Movilă este urmărit pe Instagram, printre alţii, de Gabriela Firea şi Andreea Marin, Bobby Păunescu, Cristi Dimitriu, Emma Zeicescu (interesantă povestea cu Yakuza), familia Rudas şi mulţi alţii la fel de celebri. Potrivit aceloraşi surse citate, acesta a afirmat că este „fratele” lui Cătălin Predoiu. Liderul PNL nu împărtăşeşte însă aceeaşi “frăţie”, râzând atunci când a fost întrebat de acest lucru. Movilă este cunoscut ca având în trecut colaborări cu celebrele publicaţii New York Times, National Geographic sau Time Magazine. Chiar ambasadorul României în Franţa, Luca Niculescu, i-a luat, la un moment dat, un interviu pentru RFI, Movilă fiind martor la atacul terorist din zona teatrului Bataclan din Paris, în urma căruia şi-au pierdut viaţa 130 de persoane şi au fost rănite alte aproape 370.

Potrivit surselor  DAS (Departamentul Anchete Speciale al Cancan.ro), Cristian Movilă a fost totodată fotograful nunţii Elenei Băsescu cu Sida, introdus la mega-eveniment printr-un cunoscut agent care a acţionat în jurul fostei familii Prezidenţiale. Informaţiile-bombă despre Cristian Movilă, „Spionaşul Dandana”, nu se opresc aici. El provine, potrivit surselor noastre DAS, dintr-o familie de oameni descurcăreţi, de băieţi deştepti, dar extrem de controversaţi. O publicaţie locală din Teleorman, teleormannews.ro, scria despre tatăl lui Cristian Movilă, Ştefan Movilă,
că ar controla un imperiu piramidal de firme la limita legii. Tatăl lui Cristian Movilă ar fi fost implicat într-o “scurgere de fonduri” în care s-au rostogolit vreo 8 milioane €. Potrivit teleormannews.ro, în timp ce creditorii stăteau liniştiţi că îşi vor recupera banii din vânzarea bunurilor ce au aparţinut societăţii Rova Roşiori sau Companiei de Transport Feroviar Bucureşti, aflate în faliment, Ştefan Movilă, cel care controla respectivele firme, a reuşit să le facă pierdute, graţie unor maşinaţii dubioase pe care instituţiile statului, păgubite direct, nu au vrut să le vadă. Terenuri de peste 28 de hectare şi clădiri de zeci de miliarde ale fostei Uzine de reparat vagoane din Roşiorii de Vede au fost plimbate, scrie publicaţia citată, de tatăl lui Cristian Movilă nestingherit, ani la rând, prin mai multe firme controlate de el şi membrii familiei sale.

După ce pe 9 ianuarie s-a întâlnit cu Cristian Movilă la cafenea, iar apoi a plecat direct acasă, a doua zi (marţi, 10 ianuarie), Stela Ronner Grubacic a fost, în timpul serviciului, la coafor, unde a stat două ore.

ambasadoarea-olandei-5

Doamna Stella Ronner Grubacic a dat impresia că ar avea tot timpul din lume, cu toate că ea se afla, teoretic, atunci în timpul programului. După „şedinţa” de coafor, ambasadoarea Olandei a plecat direct acasă, acolo unde a ajuns, la fel, în jurul orei 16:00, ca în ziua anterioară.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *