Ce pedeapsă crede Oana Roman că ar fi potrivită pentru poliţistul pedofil!

Oana Roman a răbufnit în cazul polițistului acuzat de pedofilie. Ea este de părere că se dau prea puțini ani de închisoare pentru pedofilie. Oana Roman vrea că toți pedofilii să fie închiși pe viață și îi acuză pe părinții copiilor agresați în lift că nu trebuiau să-i expună la televiziune.

Într-una dintre emisiunile online ale revistei Viva!, Oana Roman dezbate subiectul care a îngrozit și scandalizat, deopotrivă, întreaga țară. Ca noi toți, fiica fostului premier nu-și explică de ce niciunul dintre colegii polițistului acuzat de pedofilie nu l-a recunoscut în imaginile difuzate de presă.

„Pedeapsa pentru viol sau abuz asupra minorilor este de 25 de ani. Nu cred că există vreun caz, cu excepția unuia din Belgia, în care să se dea sentință pe viață pentru așa ceva. La nivel european avem această problemă. În America există așa ceva, fără posibilitatea de a fi vreodată eliberat condiționat. La Codul Penal ar putea modifica niște lucruri. pedeapsa de închisoare pe viață este mult mai gravă decât cea cu moartea. Să stea acolo până moare”, spune Oana Roman.

De asemenea, ea îi mai critică și pe părinții celor doi copii abuzați în lift. Faptul că i-a expus public, fără ca identitatea lor să fie cenzurată, nu va face decât să-i afecteze și mai mult psihic, „devenind o țintă la școală”.

„Acești doi copii abuzați au părinți. Au dat declarații, după care au apărut la TV, fără să-și protejeze identitatea. E un lucru foarte grav. Nu înțeleg că și-au expus copiii la ceva foarte grav. Dau posibilitatea celor din jur să știe cine sunt cei doi copii abuzați, devenind o țintă la școală. Vor fii supuși la o stigmatizare publică, care îi va traumatiza la fel de rău ca abuzul la care i-au supus agresorul. Sunt niște nemernici. Supui copilul unei noi traume absolut îngrozitoare. Sunt iresponsabili. Un instinct de părinte trebuie să ai. Au făcut lucrurl acesta pentru bani, vă spun eu. Mulți, pentru că aceste emisiuni plătesc bani pentru astfel de subiecte. Tu, ca producător, trebuie să ai conștiință. Puteau să-i aducă în platou dar să le blureze fața, să nu-i arate… Poate ai și tu copii….”, a mai adăugat Oana.

Ea este de părere că totul a fost făcut pentru bani: „Părinții au greșit enorm și nu trebuiau să-și expună copiii în asemenea hal. Au fi făcut aceleași cifre și dacă nu le arătau fețele. Nu pot să înțeleg. E vorba de foarte mulți bani, multe mii de euro. Credeți-mă. Lucrul ăsta îl spun din experiență proprie. Născusem, fusesem foarte grav bolnavă. Marius trebuia să aibă grijă și de mine și de copil. Nu lucra niciunul. În televiziune se știa. Un domn de la televiziune m-au chemat și mi-au spus să vorbesc despre o pesoană anume, care te-a și atacat. Și mi-au propus foarte mulți bani, mii de euro. Știau că am nevoie de bani. le-am spus că despre persoana aceea nu vreau să vorbesc niciodată. S-au uitat ciudat la mine. Nu-mi pătez demnitatea, onoarea și numele ca să iasă circ. Nu pot și nu vreau. Mi-au spus că nu am din ce trăi și îi refuz. Sunt foarte puțini care sunt în stare să refuze o astfel de ofertă. M-am dus și m-am împrumutat și când am început să lucrez i-am dat înapoi din munca mea”, a încheiat Oana Roman.

SURSA:click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *