O fi Cristi Borcea bărbat bine, dar cică succesul său la femei se bazează şi pe altceva! Ceva ascuns!

Cristi Borcea este considerat un adevărat Don Juan în showbizul autohton, care a reuşit să cucerească femei care mai de care mai frumoase. Unul dintre atuurile sale – se spune că este foarte bine dotat din punct de vedere sexual.

Cristi Borcea a fost căsătorit cu Mihaela Borcea, apoi cu Alina Vidican, iar acum formează un cuplu cu fostul model Valentina Pelinel, cu care are un băieţel, Milan.

Se pare că toate frumuseţile feminine care au căzut în mrejele lui au fost atrase nu doar de avantajele materiale pe care le oferea Cristi Borcea, condamnat în prezent în Dosarul Transferurilor, un important atu al omului de afaceri este bărbaţia.

Despre Cristi Borcea circulă zvonuri că ar fi foarte dotat din punct de vedere sexual, mulţi punând talentul său de cuceritor pe seama potenţei demne de un mit urban.

Se spune că bărbaţia lui Cristi Borcea ar avea o dimensiune incredibilă, ajungând ca organul lui sexual să măsoare 24 de centimetri. Astfel, fostul acţionar dinamovist  ar fi mai dotat decât celebrul Terente, care avea o dotare de 22 de centimetri.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *