În sfîrşit s-a remarcat şi Chichirău cu ceva!

În sfîrşit, după încercări ce au durat aproape un an de zile, deputatul USR de Iaşi Cosette Chichirău obţine recunoaşterea naţională mult dorită. Nu a ajutat la aceasta nici prezenţa la tot felul de manifestaţii, nici afişarea de pancarte în Parlament ci, tipic românesc , o ceartă cu tuşe cam golăneşti. Conversaţia sa cu Şerban Nicolae, din Parlamentul României totuşi, ar face deliciul unui public de mahala prezent la un spectacol de stand-up comedy la crîşma cea mai deocheată din respectivul cartier.

Ce mai contează? Ieşită pe post de victimă din schimbul de replici, Chichirău a avut şi ea ocazia, prima oară, probabil, să devinită vedetă pentru o zi (Nicolae are vechi state de serviciu în domeniu!). Şi, sigur, nu a scăpat ocazia să recite poezia cu în slujba poporului.

Trăgînd linie şi adunînd, avem totuşi ceva cu plus pentru Chichirău. Legi nu, iniţiative nu, dar protagonistă a unui scandal. Alţii nu reuşesc asta nici măcar într-o întreagă legislatură. Felicitări!

1 comentariu

Lasa comentariu
  1. Andrei Muresan

    Am urmarit toate informatiile prezentate scris si video despre reprezentanta Iasului in Parlamentul Romaniei. Doamne, aceasta deputata este „anus contra naturii” si face Iasul de ras total. Cica ar fi studiat in America! Hai sa fim seriosi; cunosc in detaliu ce fel de studii se fac aici si ce coruptie este aici. Daca stii putina engleza esti despept pe dracu, esti prost ca noaptea. Toate vanzatoarele din Canada vorbesc si engleza si franceza, poate si limba natala, asta nu inseamna ca sunt destepte, dimpotriva. Le vad zilnic si conversez la casa cu ele, dar Chichirau este de „noaptea mintii”. Poate o fi fost cat de cat desteapta, de a ajuns in America, dar s-a molipsit de prostia si idiotenia de acolo si acum varsa din ea tot ce a supt pe la ei. In Grecia, dupa victoria asupra germanilor, toate tarfele si colaborationistele au fost spanzurate. La fel au procedat si francezii. Dar la romani ajung in Parlament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *