Salvator pe bani! I-a scos din maşina distrusă după care i-a întrebat de portofele!

A salvat 3 oameni dintr-un accident rutier care a avut loc joi. Incidentul s-a petrecut pe DN17, aproape de orasul Gherla. Zgomotul a alarmat un barbat care locuieste in zona si a venit imediat. Acesta a ajutat trei barbati sa iasa din masina implicata in accidentul rutier.

Joi, pe centura orasului Gherla, in Bunesti, a avut loc un accident. Sapte persoane au fost implicate, aflate in 3 autoturisme inmatriculate in Bistrita-Nasaud.

Accidentul a fost provocat de un barbat de 60 de ani din comuna Tarlisua. A intrat in depasirea unui camion fara sa se asigure corespunzator.

Acesta a lovit un autoturism care circula regulamentar, din sens opus. Autoturismul lovit a fost proiectat in alta masina. Soferul care a cauzat accidentul a ajuns intr-un stalp de pe marginea drumului.

Soferul de 60 de ani se afla in masina cu fiul sau si un barbat. Se duceau spre Bistrita-Nasaud. Au fost ajutati sa iasa din masina avariata de un barbat din localitatea Bunesti. Dupa ce au fost ajutati de ‘erou’, acestia au ramas masca. Barbatul care a venit in ajutorul lor le-a cerut bani!!!

Eroul’ din Bunesti a cerut bani pentru ca i-a scos din masina. Tanarul a scos cativa lei din portofel si i-a intins spre salvator. Acesta nu a fost multumit de suma si a cerut sa primeasca ‘macar 10 lei’. Bistriteanul accidentat i-a spus ca aia sunt toti banii pe care ii are la el, informeaza dejeanul.ro.

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *