Mădălin Voicu şi-a „tras” gagică nouă!

După o relație de 17 ani, dintre care doi de căsnicie, cu artista Carmen Olteanu (37 de ani), Mădălin Voicu (65 de ani) a divorțat de femeia care i-a dăruit doi copii. Mai mult, în preajma Sărbătorilor, cei doi foști parteneri de viață au avut neînțelegeri legate de programul de vizitare al celor mici, iar Voicu a dat-o în judecată pe cea pe care a iubit-o aproape două decenii.

După divorțul din vara lui 2017, Mădălin Voicu s-a refugiat în brațele unei femei pe care a cunoscut-o în urmă cu 30 de ani chiar în cartierul în care a copilărit. Despre ea a acceptat să vorbească la emisiunea Oanei Turcu, „Refresh”, de la Antena Stars.

Adriana, în vârstă de 44 de ani, este cea care l-a ajutat să depășească o perioadă grea din viața lui și pe care a întâlnit-o prima data în cartier, în urmă cu 30 de ani. ”Am revăzut-o în februarie, anul trecut, era o atracție nevorbită, dar simțită. Eu nu prea știu să fac curte, dar ți se întâmplă niște lucruri, așa că până la urmă am pupat-o și așa a fost! Nu a fost ceva pregătit, puteam să mă trezesc cu o geantă în cap. Trăim acum niște stări de parcă am fi împreună de 25 de ani. E destin! Am avut trei neveste, dar o relație atât de caldă nu am mai avut!”, a mărturisit Mădălin Voicu în fața Oanei Turcu.

Mai mult, Ioana, fiica de 29 de ani a politicianului, a declarat pentru Click!, înaintea Crăciunului, că Adriana, iubita tatălui său, este „o tipă de treabă, pe care am și cunoscut-o. E viața lui, eu vreau să-l știu fericit pe tata”.

SURSA:click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *