„Nu-mi dau demisia, să mă dea afară!“

Marius-Baciu

Marius Baciu

Antrenorul echipei CSMS Iaşi, Marius Baciu, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu îşi dă demisia de la conducerea formaţiei din dealul Copoului.

„Eu sunt antrenorul echipei CSMS Iaşi. Nu-mi dau demisia, să mă dea afară! Am citit aseară contractul şi sunt obligat să rămân. Nu mă interesează dacă se vorbeşte de înlocuitori pentru mine. Nu e problema mea. Sunt sătul de vrăjeli de astea! Mă lasă rece astfel de speculaţii făcute pe la spatele meu. Vreau să vă spun că înainte de prima etapă de campionat, am primit un telefon de la cineva, care mi-a spus că voi fi înlocuit! Vă daţi seama?!“, a spus Marius Baciu.

Tehnicianul formaţiei ieşene a mai adăugat că nici Ionuţ Popa şi nici măcar Capello nu ar putea schimba peste noapte situaţia de la echipă:

„Aveţi impresia că dacă vine Ionuţ Popa, aşa cum se vehiculează, va răsturna norii? Nici Capello nu poate schimba situaţia de la o echipă peste noapte. Credeţi că Popa vine şi îi face pe toţi din mustaţă?! Hai să fim serioşi!“Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *