„Voi «muşca» din Kwasniewski ca din covrigii polonezi!“

Catalin-Morosanu

Catalin Morosanu

Luptătorul ieşean de K1, Cătălin Moroşanu, ne-a spus că de-abia aşteaptă lupta cu polonezul Wieslaw Kwasniewski, care va avea loc sâmbătă, la Frankfurt, în cadrul Galei Superkombat World Grand Prix 2011.

„Mie îmi plac foarte mult covrigii polonezi.  Voi «muşca» din Kwasniewski ca din covrigii polonezi! Am auzit că acest polonez are vreo 140 de kilograme. Mie îmi place să mă bat cu de ăştia mari, «ciocănari». E pe stilul meu. De-abia aştept să-l bat pe acest polonez“, a spus Cătălin Moroşanu.

S-a inspirat din filmul „Immortals – Nemuritorii 3D: Războiul Zeilor“

Pentru partida cu polonezul, Cătălin ne-a dezvăluit că s-a inspirat din filmul „Immortals – Nemuritorii 3D: Războiul Zeilor“.

„Am fost la premiera filmului «Immortals-Nemuritorii 3D: Războiul Zeilor », pentru că îmi plac foarte mult filmele cu războnici. E normal pentru că şi eu sunt un luptător în ring, nu? Doar nu o să mă uit filme de dragoste! Mi-au plăcut foarte mult efectele speciale din „Immortals“, chiar dacă firul epic a cam scârţăit. Cel mai mult mi-a plăcut lupta dintre zei şi titani, de unde m-am inspirat pentru următoarea mea luptă“, a spus Cătălin Moroşanu.

Încă trei români în ring

In „piramida“ Galei de la Frankfurt, care va fi transmisă în 83 de ţări,  din patru continente, Ismael Londt va lupta cu ucraineanul Pavel Juravlev, iar turcul Erhan Deniz cu ucraineanul Serghei Lascenko.

În meciul de rezervă al „piramidei“, românul Benjamin Adegbuyi îl va întâlni pe americanul Carter Williams.

Iată celelalte superfight-uri:

– Bogdan Stoica (România) – Dawid Baziak (Germania)
– Andrei Stoica (România) – James Phillips (Germania)

– Alex Schmitt (Germania) – Albert Krauss (Olanda)
– Omar Amrani (Germania) – Faldir Chahbari (Maroc)
– Tevfik Sucu (Turcia) – Alviar Lima (Olanda).Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *