2 iulie, ziua în care Andreea Antonescu este cuprinsă de tristețe! Vezi aici de ce!

Ziua de 2 iulie este una extrem de tristă pentru Andreea Antonescu, întrucât se împlinesc 16 ani de la moartea tatălui ei. Vedeta este încă foarte afectată şi sensibilă când vine vorba de acest subiect.

„O să vedeţi că nu o să mai pot să fiu coerentă, pentru că mă afectează foarte tare subiectul. Pentru noi, pentru mine, pentru familia mea, această zi, de 2 iulie, e o zi de doliu. Într-adevăr, acum 16 ani, tatăl meu s-a stins din viaţă – rememorez şi acum secundă de secundă ce s-a întâmplat atunci. (…). A fost cel mai greu bacalaureat pe care putea să-l aibă cineva vreodată.”, a declarat artista în cadrul unei emisiuni TV.

 Andreea Antonescu şi soţul ei, Traian Spak, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care durează de 13 ani, însă de mai bine de doi ani cei doi sunt suspectaţi că s-ar afla în pragul divorţului.

„Fiica mea deja e o domnişoară, a împlinit deja 6 ani. Trăiesc cu senzaţia că parcă nu am făcut nimic în viaţa mea în afară de ea. Sienna mi-a zis foarte clar că nu vrea să fie mămică, ea vrea să se facă direct bunică. Traian este foarte bine, a plecat înapoi în America. Este foarte greu cu el atât de mult timp plecat, dar îmi înţelege pasiunea pentru muzică. Mie îmi este imposibil să mă mut definitiv în America. Fie vorba între noi, o să se întoarcă în ţară la noi, ştii cum e vorba aia: bărbatul este capul, dar femeia este gâtul şi decide!”

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *