Bodea prinde glas!

De cînd a ajuns deputat,  liberalul Marius Bodea surprinde. Trecem peste organizarea alegerilor interne din organizația ieșeană că acolo nu a fost nimic surprinzător, mînăreala se simțea și de pe  Everest.Ne surprinde prin cu totul altceva. Omul ia poziție, ba pe o problemă, ba pe alta, semn că s-ar putea să nu se fi dus în Parlament doar pentru ridicatul mînii și luat o leafă bună lunar.  Ca mostră, vă prezentăm postarea sa de pe facebook legată de atentatul de ieri de la Manchester.
„Zeci de oameni, majoritatea copii de vârsta băiatului meu, au fost ucişi sau mutilaţi la Manchester. Să ne îndreptăm gândurile şi rugăciunile spre cei morţi, spre cei răniţi şi spre familiile îndurerate.

Au mai fost astfel de momente tragice recet: Paris, Bruselles, Nice, Berlin. Ne-am solidarizat, ne-am exprimat regretul şi viaţa a mers mai departe, ca şi cum aşa ceva nu se va mai putea întâmpla. Dar, din păcate, problema a rămas: terorismul islamist este în război cu civilizaţia iudeo-creştină. Liderii politici europeni se comportă ca şi cum această problemă nu ar exista. De frica corectitudinii politice, de frică să nu fie consideraţi „homofobi” sau „islamofobi”.

Îmi doresc ca ţara mea să facă parte dintr-o Europă puternică, care îşi apără valorile fondatoare: respect pentru demnitatea umană, libertate în toate formele ei, comerţ liber şi pace.
Solidaritate cu Marea Britanie!”

Rămîne sub observație!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *