Dani Oțil a uitat-o pe Răduleasca! Ia uite cu cine este acum!

De aproape 4 luni de zile, Dani Oțil (36 ani) are o nouă iubită pe care de curând s-a hotărât să o scoată în lume. Pe noua iubită a lui Dani o cheamă Diana Senteș, are 27 de ani și este antrenor personal.

Mama Dianei, Liliana Senteș, este directorul Direcției de Utilități Publice din cadrul Primăriei sector 1. Diana este o fată drăguță, delicată, bine relaționată, ca să nu zicem extrem de bine relaționată la vârful vârfului chiar :).

Dacă vă gândiți că cei doi s-au cunoscut într-un club ei bine nu este așa. Dani și Diana s-au cunoscut într-o benzinărie, lângă o pădure, în drum spre munte unde probabil Dani i-a povestit despre Enduro, Diana fiind o pasionată a acestui sport.

De altfel, cei doi au fost deja la o etapă a Campionatului de Enduro care s-a ținut la Sibiu. Chiar dacă sunt împreună de aproape 4 luni, ei încă nu au curajul de a merge pe stradă ținându-se de mână. De altfel, de la despărțirea de Mihaela Rădulescu, în octombrie 2014, Dani Oțil nu a mai avut gesturi intime în public (fotografiate) cu nici o femeie. Exact ca în fotografiile de față, el păstrează mereu o distanță față de partenera cu care iese. La fel făcea și când ieșea cu Ioana Urețu, fosta lui iubită cu care a fost împreună aproape un an.

Până să ajungă la ceea ce este în prezent, Dani a trebuit să muncească. A început de la vârsta de 16 ani, iar la 18 ani deja se întreținea singur. A făcut zece ani de radio, construind împreună cu trei băieți rețeaua de radio Național FM. A lucrat la Radio Contact, Radio Vest Timișoara, Național FM, Național TV, pentru a ajunge în final la Antena 1, unde, în prezent, prezintă „Neața cu Răzvan și Dani“ și „X Factor”. Este pasionat de fotbal, jucând în Naționala de Fotbal a Artiștilor din România (alături de Adrian Enache, băieții de la Alb Negru și alții), și mai ales de motocicletele enduro.

Unul dintre cele mai importante momente din viața lui Dani s-a întâmplat în luna octombrie a lui 2014, atunci când Mihaela Rădulescu, cu care Dani a avut o relație de 5 ani de zile, a făcut un interviu cu parașutistul austriac Felix Baumgartner. Câteva săptămâni mai târziu, au apărut în presa de afară fotografii cu Mihaela, care era descrisă ca fiind presupusa iubită a lui Felix Baumgartner. Ulterior, printr-un mesaj cu substrat, demn de Oracolul de la Delphi, Mihaela a dat de înțeles că inima ei este în cădere liberă spre inima lui Felix, confirmând și despărțirea de Dani. La sfârșitul lunii noiembrie, 2014, Dani a compus un mesaj emoționant, publicat pe pagina lui de Facebook, în care a spus că, Mihaela nu l-a părăsit, că, atunci când s-a cuplat cu parașutistul, ea și el nu mai erau împreună de ceva vreme, prin urmare, Mihaela nu avea cum să îi dea papucii.

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *