4 vise care îţi arată că eşti stresată

Stresul se manifestă nu numai în stare de veghe, ci şi în somn, prin vise urâte sau cel puţin neplăcute. Iată ce simboluri din vise îţi arată că eşti stresată.Uneori, visele sunt modalitatea prin care subconştientul îţi spune că ai prea multe pe cap. Cele mai întâlnite vise legate de stres sunt cele în care ţi-e rusine, nu poţi controla ce ţi se întâmplă sau eşti nepregătită. Dacă se mai şi repetă pe o anumită perioadă de timp, este clar că trebuie să faci ceva pentru a-ţi uşura povara. 

Eşti goală în faţa tuturor

 
Mergi pe stradă sau intri în birou şi deodată îţi dai seama că eşti goală şi, deşi ceilalţi nu par să-şi dea seama, ţie ţi-e extrem de ruşine. Dacă ai visat asta, înseamnă că ar trebui să iei o pauză. Nuditatea din vis îţi arată că te simţi vulnerabilă în faţa a ceva sau cineva, ai complexe, te simţi inferioară sau expusă într-un fel sau altul.

Eşti în faţa unui dezastru natural

 
Eşti luată pe sus de o tornadă, eşti înghiţită de un val uriaş sau o alunecare de teren şi nu poţi controla ce ţi se întâmplă. Dacă visezi aşa ceva, înseamnă că eşti copleşită de griji, responsabilităţi sau de veştile proaste care nu mai contenesc să vină.

Te simţi neputincioasă

 
Ştii sigur că te paşte un pericol – vezi o maşină care vine către tine în viteză, un foc care se apropie etc. – dar nu poţi face nimic ca să îl eviţi. Această neputinţă din vis se traduce printr-o neputinţă în viaţa reală. De pildă, poate că eşti pusă în faţa unei decizii dificile şi nu ştii ce alegere să faci sau poate că vrei să schimbi ceva dar nu ştii cum sau îţi lipseşte curajul.

Esti nepregătită

 
Tocmai ai intrat la un examen şi, cu foaia de hârtie în faţă, îţi dai seama că nu ştii să scrii nimic. Sau poate că trebuie să pleci urgent spre gară dar nu găseşti biletul de tren. Dacă te visezi în situaţii pentru care nu eşti pregătită înseamnă că ţi-e frică să nu faci greşeli. Asemenea vise au, în general, perfecţioniştii care trăiesc tot timpul cu teama de eşec, dar ni se poate întâmpla tuturor când simţim că se cere prea mult de la noi.  Foto: Shutterstock

Sursa : unica

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *