Matriarhat la Vama Sculeni

* A început deja „curăţenia de primăvară” prin birourile vamale  *
Blonda buzată de la Vamă, Elena Cotea, a fost promovată de şefa PD-L în fotoliul de director la Vama Sculeni

Elena Cotea

Elena Cotea

Elena Cotea, blonda de la Direcţia Regională pentru Accize şi Operaţiuni Vamale, a fost numită recent şef birou vamal la Sculeni, în locul lui Dan Mihai Ionescu, cel care îndeplinise această funcţie temporar, timp de 6 luni. Surse din anturajul patrulaterului portocaliu care face legea în oraşul celor şapte coline (aşa spun ei, dar noi nu-i credem nici pe cuvânt) ne-au spus că blonda de la Vamă, Lenuţa Cotea, este o apropiată a PD-L, başca amică bună cu şefa cea mare, Mihaela Popa. De altfel, cine a avut ochi de văzut, ar fi putut-o observa foarte bine pe noua şefă de la Sculeni, la Gala Premiilor de Excelenţă a partidului, stând mai retrasă la o masă de la restaurantul Astoria, în compania unor alţi directori pedelişti. Chiar dacă stătea mai într-un colţ, Lenuţa Cotea a ieşit mereu în evidenţă, fiind o bondă cu nişte buze ţuguiate şi foarte senzuale.

De unde vine Nuţi Cotea?

“Am fost numită recent în funcţia de şef birou vamal şi chiar din prima zi de serviciu am preluat gestiunea şi am fost prezentată colegilor. În prezent, analizez indicatorii şi voi face o succintă evaluare ca să văd care este situaţia de aici. În cadrul Biroului Vamal Sculeni lucrează, în prezent, în jur de 50 de angajaţi. La Sculeni lucrează unii dintre cei mai experimentaţi salariaţi ai Vămii”, s-a lăudat blonda Lenuţa Cotea. Înainte de a fi numită în acest post, Cotea a îndeplinit funcţia de şef al Biroului Vamal al Aeroportului iar, după transferul acesteia, postul a rămas vacant. Blonda de la Vamă a deţinut ani la rând şi funcţia de purtător de cuvânt al DROAV Iaşi, în timpul conducerii fostului director Eugen Butur şi chiar după. Referitor la fostul şef de la Sculeni, Dan Ionescu, acestuia i s-a găsit un post călduţ la Direcţia Regională pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Iaşi.

Modificări structurale iminente

“Vor urma şi modificări în structura organizatorică a vămilor, în scopul începerii reorganizării sistemului”, a explicat Mihai Arcana, directorul executiv al DRAOV. Dan Ionescu fusese numit în funcţie în vara lui 2010, în locul ieşencei Liliana Ion, care a fost promovată în fotoliul de director – adjunct al DRAOV. Ion a îndeplinit şi funcţia de director executiv al DRAOV Iaşi.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *