Antonescu evită întâlnirea cu Fenechiu

Butoiul cu pulbere numit USL Iaşi îi ţine departe pe liderii centrali. În acest week-end, la Iaşi, trebuia să ajungă Crin Antonescu, în contextul lansării programului de guvernare local liberal. Anunţată pe căi neoficiale încă de acum câteva săptămâni, vizita lui Antonescu a fost anulată în ultimul moment.

Motivul oficial este plecarea din ţară a liderului USL, însă surse liberale săturate de dictatura fenechiană bârfesc că Antonescu a evitat să vină într-o filială USL zbuciumată de conflicte interne, în principal datorită candidaturii lui Tudor Ciuhodaru la Primărie şi strategia de “mână moartă” aleasă de liberali pentru candidatul lor la municipalitate, în favoarea pesedistului Gheorghe Nichita.

Nu pot vorbi în numele USL, în numele ACD şi, în această speţă, nici în numele PNL pentru că nu s-a discutat nici un judeţ, suntem în faza desfăşurării sondajelor, alte sondaje nici nu au pornit. Avem tot timpul să discutăm aceste lucruri“, spunea Antonescu, pe la începutul lunii iunie, despre candidatura lui Ciuhodaru.

Timpul a trecut, sondajele au început, iar Crin de la discuţii s-a abţinut. Noi, nu.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *