Papa Francisc și-a făcut cont pe Instagram, iar Mark Zuckerberg i-a transmis un mesaj. Află ce spune fondatorul Facebook

Papa Francisc are de sâmbătă un cont pe rețeaua de socializare Instagram pe numele de „Franciscus”, iar Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, i-a transmis un mesaj.

‘Rugați-vă pentru mine”, este primul mesaj postat în opt limbi străine de Suveranul Pontif. În numai două minute, mesajul a primit 79 de like-uri. În primele 20 de minute de la lansare, contul arată că are deja peste 10.000 de followers.
Deschiderea unui cont pe această rețea de socializare intervine după ce, în februarie, Papa Francisc a avut la Vatican o întâlnire cu consilierul delegat al Instagram, Kevin Systrom. În timpul întâlnirii, ei au discutat despre „puterea imaginilor pentru a uni persoanele de diferite culturi„, după cum a scris Systrom pe internet după întrevedere. Papa Francisc a subliniat în diferite ocazii importanța rețetelor de socializare, pe care le-a considerat o cale de a face să ajungă Evanghelia în toate colțurile lumii.

Mark Zuckerberg, i-a urat bun venit Papei Francisc pe Instagram

Mark Zuckerberg, i-a urat bun venit Papei Francisc pe Instagram

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, i-a urat bun venit Papei Francisc pe Instagram. El a scris pe pagina sa de socializare că indiferent de religie, toată lumea poate să fie inspirată de umilința și compasiunea acestuia. Zuckerberg a mai spus că va urmări postările Suveranului Pontif

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *