BIANCA DRĂGUŞANU a fost ieri la ECOGRAF! Când s-a uitat la monitor, l-a strigat repede pe VICTOR! Ce a văzut

Bianca Drăguşanu este foarte fericită că într-un sfârşit va putea să-şi strângă la piept propriul copil. Ea şi Victor trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, au reuşit să treacă peste toate problemele pe care le-au avut.

Bianca şi Victor au mers ieri la ecograf să vadă dacă vor avea fetiţă sau băieţel. În momentul când s-a uitat la monitor şi medicul i-a confirmat că este fetiţă, emoţionată, Bianca l-a strigat imediat pe Victor, să vadă şi el ce minune creşte în burtica ei.

Iubita lui Victor Slav a primit exact ce-şi dorea, să aibă o fetiţă, aşa că este în culmea fericirii. „Sper să fac un copil cât mai curând, va veni şi acest moment pentru că îmi doresc din tot sufletul meu o fetiţă cu ochii albaştrii şi brunetă să semene cu iubitul meu”, declara Bianca în urmă cu ceva vremeIubita lui Victor Slav a recunoscut de curând, în mod oficial, că este însărcinată cu primul său copil.

Ea şi Victor Slav s-au întâlnit în platoul unei emisiuni şi s-au căsătorit la scurt timp. Căsnicia lor a durat doar şase luni, după care au divorţat. După o perioadă au reluat relaţia, şi asta pentru că şi-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt. S-au împăcat şi urmează să devină părinţi.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *