Ce a zis BIANCA DRĂGUŞANU după ce şi-a văzut bebeluşul pe ecran: „Sper să…”

Bianca Drăguşanu este foarte fericită că într-un sfârşit va putea într-un timp foarte scurt, visul de a avea un copil se va împlini. Ea şi Victor Slav trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, au reuşit să treacă peste toate problemele pe care le-au avut, probabil contând şi darurile oferite de Victor de pe parfumeria.ro, site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor.

Suprinsă în timp ce ieşea de la ecograf, şatena a mai făcut şi de data aceasta nişte declaraţii legate de copil. Aşa cum susţine ea, încă nu a aflat sexul bebeluşului, dar a promis că va dezvălui aceasta înformaţie imediat cu o află.

„Sper să fie o mini-me. Mă simt foarte bine, am pofte, am de toate. Victor este foarte fericit, iar când vom afla sexul bebeluşului îl voi comunica tututor. Până acum totul merge foarte bine. Sper să mă îngraş maxim zece, doisprezece kilograme, ca să slabesc în viteză”,  a spus Bianca la Kanal D.

Poveste de dragoste fără sfârşit

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au întâlnit în platoul unei emisiuni şi s-au căsătorit la scurt timp. Căsnicia lor a durat doar şase luni, după care au divorţat. Vedeta s-a întors în braţele lui Adrian Cristea, fostul iubit, cu care a avut o escapadă la Paris în timpul căsătoriei. Cu toate acestea, cei doi şi-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt şi s-au împăcat, iar în curând vor deveni părinţi.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *