Ce a apărut pe pagina de Facebook a BIANCĂI DRĂGUŞANU la scurt timp după ce a ajuns cu fetiţa la spital

Bianca Drăguşanu este foarte fericită de când a adus-o pe lume pe micuţa ei, Sofia, şi petrece foarte mult timp cu aceasta, ocupându-se de creşterea ei. Atât ea, cât şi Victor Slav, au nopţi în care nu dorm, dar nu se plâng şi cred că este o perioadă frumoasă din viaţa lor.

Blonda se confruntă şi cu anumite probleme, a ajuns de urgenţă cu micuţa ei la spital. La scurt timp după această veste, Bianca a postat o fotografie pe pagina sa de Facebook, în care îşi prezintă una din rochiile pe care le face.

’My work’’, a scris vedeta la descrierea fotografiei postate.

Bianca Drăguşanu îşi prezintă creaţiile pe reţelele de socializare.
Bianca Drăguşanu îşi prezintă creaţiile pe reţelele de socializare.

„Ca mamă, este îngrozitor să îţi auzi copilul plângând şi să nu poţi face nimic. M-am dus la doctor, am întrebat dacă trebuie să îi dau un tratament Natalyei pentru colici, însă, mi s-a spus că este normal ce se întâmplă şi trebuie să aştept  o perioadă, până când o să îi treacă de la sine. E greu, dar nu am ce să fac. Eu şi Victor stăm toată noaptea lângă ea, nu închidem un ochi. Mă  simt neputincioasă şi sper din tot sufletul ca perioada asta să treacă rapid şi fetiţa mea să scape de durerile astea”, spunea Bianca.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *