Un fost concurent de la „Mireasă pentru fiul meu“ e în culmea fericirii, după ce şi-a văzut viitorul bebeluş! „Tati a fost…“

Unul dintre foştii concurenţi de la emisiunea TV „Mireasă pentru fiul meu“ a fost în culmea fericirii astăzi, după ce a mers alături de iubita lui care e însărcinată pentru a face o ecografie.

Chiar dacă nu a aflat sexul bebeluşului, Gabriel Botez a fost cât se poate de emoţionat atunci când şi-a văzut viitorul copil nenăscut la ecografie. Alături de o imagine în care apare iubita lui, Gabriel a scris următorul mesaj pe Facebook:

„Faptul că te-am văzut la ecografia de trimestrul 1. Doamne, ce emoţii am avut şi ce bucurie care nu poate fi descrisă în prea multe cuvinte, ne-am bucurat să ştim că eşti bine, ai 250 grame, că eşti măricel sau măricică, zic asta pentru că încă nu ne-ai lăsat să vedem ce eşti.

Tati a fost şi el stresat, se gândea dacă a scăpat mami de problemele cu pofta de mâncare , iar tu dacă eşti bine după atâtea acrituri, mere verzi şi numai legume şi fructe“, a scris fostul concurent de la „Mireasă pentru fiul meu“ pe pagina sa de Facebook.

Un fost concurent de la „Mireasă pentru fiul meu“ a fost în culmea fericirii atunci când şi-a văzut viitorul bebeluş
Un fost concurent de la „Mireasă pentru fiul meu“ a fost în culmea fericirii atunci când şi-a văzut viitorul bebeluş

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *