ANDREEA BĂNICĂ şi-a angajat o bonă pentru micuţul NOAH, iar după s-a întâmplat asta: „M-am trezit speriată…“

Andreea Bănică e o femeie cu adevărat împlinită de când a adus pe lume cel de-al doilea copil al său, iar în această după-amiază cântăreaţa a povestit că a angajat o bonă care să aibă grijă de micuţul Noah.

În cadrul unei emisiuni TV, Andreea Bănică a mărturisit că a avut câteva probleme în ceea ce-l priveşte pe mezinul familiei, pe care l-a adus pe lume la mijlocul lunii noiembrie, a acestui an.

„Noah Andrei aseară a avut câteva probleme cu colicii. Eu de când am venit din maternitate cu el, veghez asupra lui. Nu prea apuc 2-3 ore să dorm pe noapte. Aseară am cam dat de greu, ne-am chinuit, dar a trecut. Am avut ceva ajutor de dimineaţă, avem o doamnă care ne ajută. Aseară chiar am adormit cu Noah. L-am lăsat pe o perniţă, eram cu capul lângă el şi am adormit. M-am trezit speriată peste câteva secunde. Noi căutăm perfecţiunea: să nu vomite, să nu aibă colici. Noah doarme acum, doar ce a mâncat. Este sus, doarme în pătuţul lui, este împreună cu bona pe care am angajat-o de ceva vreme. Eu sunt o mamă panicoasă, nu plec de acasă. Aveam nevoie de cineva care să ne ajute. Trebuie să fiu odhinită ca să pot să merg să cânt. Muzica este viaţa mea şi trebuie să fiu pe scenă. (…) Eu am împodobit tot, şi scara, pentru Sofia“, a mărturisit Andreea Bănică

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *