Decizie de ultimă oră în războiul dintre ALEXANDRA STAN si fostul ei impresar care a batut-o. S-a terminat!

Alexandra Stan a pierdut războiul cu fostul ei iubit şi impresar, Marcel Stan, cel care a bătut-o şi a fost deja condamnat la închisoare cu suspendare. De data aceasta, este vorba de bani, căci solista urmărea să-şi recupere mai multe sume din concerte, considerând că i se cuveneau, dar fostul ei impresar a refuzat să o plătească.

Judecătorii şi procurorii nu i-au dat dreptate Alexandrei Stan, apreciind că Marcel Prodan nu a încălcat legea, din punct de vedere…financiar. Mai exact, în urmă cu mai mult timp, cântăreaţa a făcut o plângere la procurorii constănţeni, împotriva lui Marcel Prodan şi a SC Maan Music Studio SRL Constanţa, firma sub care opera studioul şi agenţia de impresariat. Cântăreaţa l-a acuzat pe fostul ei iubit şi impresar de infracţiuni grave, respectiv înşelăciune şi evaziune fiscală. Anchetatorii au apreciat însă că nu există destule probe pentru a dovedi vinovăţia lui Marcel Prodan aşa că au clasat dosarul. În această situaţie, Alexandra Stan şi avocatul ei au atacat soluţia procurorilor la Judecătoria Constanţa. Magistraţii nu i-au dat însă dreptate, astfel că solista va fi nevoită, în urma deciziei definitive, să achite şi cheltuielile judiciare în valoare de 500 de lei.

Alexandra Stan nu-şi va recupera banii de la Marcel Prodan
Alexandra Stan nu-şi va recupera banii de la Marcel Prodan

„Din conţinutul plângerii se reţine că, pe fondul unor neînţelegeri preexistente, partea vătămată a fost ameninţată şi lovită, în zilele de 14 şi 15 iunie (2013, n.r. ), de către făptuitor, pentru a o determina pe aceasta să renunţe la pretenţiile materiale solicitate ca urmare a prestaţiilor sale artistice şi încasate de societatea al cărei administrator acesta era”susţine avocatul cântăreţei. Infracţiunile cu violenţă au fost instrumentate într-un dosar separat, iar Marcel Prodan a fost condamnat deja la şapte luni de închisoare cu suspendare.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *