Care este rolul machiajului în viaţa unei femei?

Toate femeile merită să fie apreciate, respectate şi admirate. Machiajul este cel mai simplu pas pentru îmbunătăţirea aspectului unei persoane. Luciana Sasu, un make-up artist profesionist, investeşte suficienţi bani în produse cosmetice.

,,Pentru mine, machiajul a venit iniţial ca o necessitate. Eram la vârsta adolescenţei, îmi doream să îmi îmbunătăţesc aspectul fizic, să arăt bine, să fiu frumoasă însă, acneea pe care o aveam de mică nu îmi dădea pace”, ne spune Luciana, care colaborează cu ,,Nastelle Academy”, fiind şi reprezentanta acestei firme în România.

Luciana are amenajat un mini-salon pe Bulevardul Independenţei, unde machiază cu multă atenţie şi profesionalism.

„Este important să îţi respecţi clientul, de aceea graba şi dezordinea nu îşi au locul. Îmi place machiajul «fantasy», ce îmi pune imaginaţia la încercare, iar motivul pentru care îl realizez pe propria-mi faţă este acela că ,dacă poţi face unul pentru tine, înseamnă că îl poţi adapta şi altor persoane”, mai spune Luciana.

Şcoala este pe primul loc pentru Luciana, ea considerând că importanţa unui maestru nu poate fi neglijată:

„Renata Abdulaeva va reprezenta mereu o sursă de inspiraţie pentru mine. Pe lângă faptul că este o profesoară deosebită, este şi o prietenă de încredere. În momentul în care am mers la cursurile de specializare în Chişinău, m-am simţit ca într-o familie, fiind mult mai apreciată şi mai bine primită decât la noi în ţară“.

Momentan, Luciana este în căutarea unor oameni talentaţi ,,out of the box” pentru a colabora şi pentru a pune bazele unei academii de make-up.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *