Ciuho copie metehnele securistului Felix

Balteanu si Tudor Ciuhodaru

Balteanu si Tudor Ciuhodaru

Dragi cititori de bârfe, ştiţi cu ce se mai ocupă în ultimul timp distinsul nostru parlamentar conservator de Bahlui, Tudor Ciuhodaru, poreclit „Deputatul 3 în 1“? Cu datul în gât sau, mai pe româneşte, cu pâra.

Dar despre ce este vorba?

Ei bine, Tudorică a intervenit personal la şeful său de partid, securistul Dan Voiculescu, nume de cod Felix, ca să-l dea afară pe jurnalistul ieşean Lucian Bălteanu.

Totul a pornit de la o ştire banală pentru unii, senzaţională pentru alţii, petrecută în urmă cu o lună la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi, când Ciuho l-a convins pe un descreierat să nu se sinucidă.
După o asemenea faptă plină de vitejie, „Deputatul 3 în 1“ s-a ofuscat la culme că de la „marele eveniment“ lipsea tocmai Lucian Bălteanu, reporterul ce prestează pentru Antene.

Supărat nevoie mare, Ciuho l-a sunat imediat pe Voiculescu şi i-a cerut acestuia să-l mătrăşească pe Bălteanu, lucru care de altfel s-a şi întâmplat vreo două săptămâni.

Bafta jurnalistului a fost faptul că postul local Antena 1 Iaşi a fost achiziţionat, la pachet cu Antena 1 Bacău, de către un om de afaceri din zona Moldovei. Afaceristul cu pricina l-a primit ulterior cu braţele deschise, înapoi la serviciu, pe „rebelul“ Bălteanu. Mai ales că e băiat bun şi ştie cu ce se mănâncă presa.

Stimate domnule doctor, să nu uiţi că pixarii te ridică, pixarii te coboară! Hai, pa!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *