Petru Movilă a mai dat o lovitură!

După un an de la cununia civilă, şeful filialei judeţene a PDL, deputatul Petru Movilă, s-a cununat religios, sâmbătă, 1 octombrie a.c., cu medicul Raluca Neagu, la Biserica „Sfântul Nicolae Domnesc”.

Dacă mirele a optat pentru un costum clasic, negru, cu o cămaşă albă şi papion, soţia sa a preferat o rochie albă, creponată, cu dantelă în partea de sus, accesorizată cu o capă din blană.

Naşii celor doi au fost omul de afaceri Viorel Cozma, patronul de la CONEST SA, şi soţia acestuia.

Un moment special a fost realizat cu ajutorul porumbeilor albi care au zburat în jurul lăcaşului de cult.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

O petrecere de mult bun simţ

După cununia religioasă, cei aproximativ 300 de nuntaşi au sărbătorit într-un local din afara oraşului. Printre invitaţi s-au numărat prefectul Dragomir Tomaşeschi, preşedintele Consiliului Judeţean Constantin Simirad, ministrul Apărării, Gabriel Oprea, deputaţii ieşeni Tudor Ciuhodaru, Luminiţa Iordache şi Daniel Oajdea primari din mai multe comune, cum ar fi Victoria, Miroslava sau Mădârjac, dar şi o serie de oameni de afaceri şi membri ai PDL.

La nuntă voia bună şi muzica au fost asigurate de cunoscutul rapsod moldovean Ioan Suruceanu şi fanfara „Amadeus“.

Mireasa a fost „furată“ de Florian Gheorghică, soţul Narcizei Nedelcu, şefa organizaţiei de femei a PDL Iaşi, negociator fiind deputatul Daniel Oajdea, care a primit de la şeful lui de partid un bax de sticle de vodcă la schimb pentru mireasă.

Invitaţii au apreciat, la final, bunul gust de care au dat dovadă mirii.

„A fost o nuntă foarte frumoasă. Cu mâncare bună şi muzică pentru toate gusturile. Nu a fost nimic de «fiţe»“, a spus unul dintre invitaţi care a adăugat:

„Ne-am simţit foarte bine. Totul a fost tradiţional, iar atmosfera, una naturală, normală şi foarte caldă. Mi-a plăcut mult modestia şi bunul simţ al celor două familii şi a mirilor. Chiar de mult timp nu am mai avut acest sentiment de bucurie şi plăcere la o nuntă românească la care au participat atâtea personalităţi. Şi, demn de apreciat, am beneficiat de intimitate”.

 



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *