Toate drumurile duc la… Londra

Alexandra Florea

Alexandra Florea

Cel mai mare oraş european, Londra, continuă să atragă ca un magnet, să domine şi să prospere. Aici toată lumea este lipsită de inhibiţii şi nimeni nu te judecă pentru felul în care eşti îmbrăcat, pentru ceea ce eşti şi ce faci. Acest lucru ni l-a confirmat o moldoveancă care s-a ataşat de acest oraş.

Alexandra Florea este o tânără de 22 de ani, îndrăgostită de artă şi care este foarte încântată de faptul că locuieşte în această mare metropolă europeană.

,, Londra este foarte frumoasă, ai ce vedea, este imposibil să te plictiseşti. Totul este foarte bine organizat, lumea e veselă şi posibilităţile de reuşită sunt mari”, ne povesteşte ea.

Alte motive pentru care cel puţin o excursie la Londra nu ar trebui ratată, sunt pub-`urile, restaurantele şi cluburile de noapte care oferă o atmosferă trepidantă.

,, Aici lumea bea bere din pahare cât o vază de mari, nu au complexe. Este loc pentru toată lumea, poţi fi gay, travestit, negru, alb, nu te judecă nimeni”, ne-a spus Alexandra.

Comparativ cu Iaşul, crede moldoveanca noastră, lumea ştie pentru ce merge în club: să se distreze, nu să îşi etaleze ţinutele. Anglia este o ţară civilizată, nu ai să vezi cerşetori ca în oraşele din România.

,, Sunt oameni care cântă, dansează, pictează, îşi exercită un anumit talent, şi nu trag de tine să le dai un ban”, afirmă tânăra.

Chiar şi aşa, Alexandrei tot îi lipsesc locurile natale, prietenii, oamenii, Iaşul într-un cuvânt, pentru că… aici s-a născut şi aici vrea să revină: la un moment dat, fireşte.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *