Combaterea grăsimii localizate cu ajutorul tratamentelor corporale

Experienţa de zi cu zi ne arată că o mare problemă cu care se confruntă un număr important de clienţi, este aceea a grăsimii localizate şi chiar a obezităţii.

Este o adevărată problemă şi o mare provocare a timpurilor noastre. Prin mijloacele de investigaţie şi tratament, venim în sprijinul şi în întâmpinarea unui număr mare de clienţi care se confruntă cu această problemă.
Grăsimea localizată trebuie privită ca o patologie medicală complexă care poate  implica numeroase dezechilibre de natură: metabolică, imunologică, circulatorie,etc , dar, în acelaşi timp, un aspect fizic neplăcut şi o imagine ce creează un disconfort psihic. Zonele de elecţie la nivelul organismului a grăsimii localizate sunt: abdomenul, coapsele, fesele, braţele, zona genunchilor. Pe lângă faptul că este extrem de inestetică această grăsime localizată, poate afecta şi altera poziţia fiziologică corectă şi sănătoasă a organismului.

Va invităm în Centrul Silhouette pentru a depista şi trata grăsimea localizată. În centrul nostru, o metodă excelentă în tratarea grăsimii localizate este reprezentată de lipomasaj. Tratamentul pentru remodelare corporală şi a grăsimii localizate utilizează tehnica rolelor motorizate cu proprietăţi de a prinde ţesutul adipos în camera de sucţiune defibrozând celulele grase şi de a le drena.

Vă aşteptăm la Silhouette cu un plus de oferte speciale şi tratamente persoanalizate. Toate acestea, fiind oferite prin servicii de cea mai înaltă calitate.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *