Scrisori de bine

Alin, 16 ani, elev la Grup Şcolar “Nicolina”

„Salut Delia,
Mam uitat dimineaţă pe net şi m-am crucit kă David Beckham (fobalistul) face o reclamă la chiloţi care ţine 36 de secunde şi ia 3 mileoane de euro!!! Adik 500 de mii de euro pe sec!! Eu cear trebui să fak ca să câştig banii ăştia? Zi tu, dak ştii.”

Răspuns:

Bună, Alin,
Stai liniştit, că te sună şi pe tine. După David Beckham, ştiu că H&M, ăştia de au comandat reclama la chiloţi, a semnat cu Daniel Craig (actorul) şi cu unu’ Paul Krugman, de luase el un Nobel pentru Economie, sau ceva de genu’ ăsta. După aia, nu ştiu să mai urmeze cineva, aşa că ai toate şansele din lume. Totul e să stai liniştit. Laşi şcoală, laşi tot şi te pregăteşti pentru 500 de miişoare pe secundă. Eee, cum e, frăţică?

Anişoara, 42 de ani, casnică:

„Bună, doamna Delia,
Văd că nesimţirea atinge cote maxime în presa noastră! Citesc în ziar că “Andreea Ţonciu suportă greu gerul” şi mai şi zice, cu neruşinare, că “i-a îngheţat păsărica”. Cât de jos vom mai coborî oare?”

Doamna Anişoara,
Unele zic, altele nu… Asta-i viaţa. N-am fost de multe ori de acord cu Ţonciu, da’ cert e că ne cam îngheaţă zilele astea.

Miron, 37 de ani, sudor,

„Domnişoara Delia,
Vă felicit pentru rubrica asta, unde putem afla foarte multe lucruri interesante şi utile pentru fiecare categorie de oameni (medici, sociologi, văduve de război etc.), nu doar să pierdem vremea. De când vă urmăresc, personal mi s-au clarificat foarte multe lucruri. Cum aş putea să vă întâlnesc? Precizez că nu sunt bugetar.”

Domnule Miron,

Vă mulţumesc din suflet pentru interesul acordat! De când am devenit vedetă media locală, am fost invidiată, înjurată, da’ întrebată… nu prea. Mă puteţi găsi la sediul redacţiei în fiecare miercuri seară, când vin să scriu această rubrică. La etajul trei, cum intraţi, ultima pe stânga. De obicei mă ţin închisă, aşa că cereţi cheia de la slăbătura de la secretariat. Sper că nu vă deranjează duduiţile mai dolofănele. Muah!



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *