Marcu Ciprian şi Andrea Sahara şi-au oficiat relaţia pe Facebook!

marcu-cirprian

Marcu Cirprian

Andrea Sahara

Andrea Sahara

Spre surprinderea multora, norocosul ieşean chiar are o relaţie cu Andrea Sahara! Dacă până acum ceva timp se zvonea că cei doi sunt împreună, stârnind multe invidii, îndrăgostiţii au făcut publică logodna lor. Ba chiar mai mult Marcu Cipirian are şi un mesaj pentru cei care l-au luat peste picior când au aflat marea veste:

Pentru cei care aveau indoieli….see you soon”.

Bineînţeles că reacţiile la această afirmaţie nu au încetat să apară, câţiva dintre prietenii săi cerând-i o poză împreună pentru a elucida misterul. Andrea a şi sărit în apărarea lui Ciprian când o tânără l-a întrebat dacă Sahara ştie că e logodită:

„Ştiu draga mea că doar m-a cerut, nu? Sau mă înşel, domnule viitor soţ Marcu Ciprian?”, afirmă cu puţină ironie Sahara.

Cert este că această idilă a iscat multe controverse în lumea bună a Iaşului. Rămâne de văzut dacă Marcu Ciprian va şti să facă diferenţa dintre realitatea din lumea virtuală a net-ului şi cea în care ne zbatem cu bune şi rele. Şi, dacă reuşeşte, poate o aduce şi la noi, în redacţie, în carne şi oase să vedem şi noi… Parisul!

 



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *