Microelectronică şi modeling

Paula Aniţoaei se numără printre puţinele femei care aleg meserii destinate bărbaţilor. În prezent, tânăra este model la IMC Models şi studentă la Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, specializarea Microelectronică

“Am ales această facultate pentru posibilităţile de viitor oferite şi pentru că mi se potriveşte. Îmi place să îmi împing limitele personale cât mai mult posibil”, mărturiseşte fata.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Făcând parte dintr-o generaţie aparte, Paula consideră că tinerii de astăzi sunt puternic influenţaţi de ceea ce se întâmplă în lume:

“Generaţia mea este produsul generaţiei mature, a mass-mediei, a politicii, a celor şapte ani de acasă, a tehnologiei şi a accesibilităţii la orice fel de informaţie. Lumea spre care ne îndreptăm e lumea pe care ne-o creem singuri, deci, dacă nu suntem mulţumiţi de ea, nu putem da vina decât pe noi înşine. Tinerii din ziua de astăzi au capacitatea de a combina perfect seriozitatea cu pragmatismul”.

În prezent, modelul ieşean nu este implicat într-o relaţie, însă crede că există partenerul ideal pentru fiecare femeie şi, mai mult decât atât, cel mai important este ca cei doi să fie pe aceeaşi lungime de undă. Pe viitor Paula vrea să continue ăn meseria pentru care a optat, cea de programator, fiind convinsă că deciziile pe care le ia, sunt cele mai potrivite. Şi o credem pe cuvânt! Voi?Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *