A aratat TOT, pe covorul rosu! Cine e celebra actrita care s-a afisat cu zona intima la vedere, la Premiile Gopo

Intorsa in tara dupa trei ani, Maria Dinulescu a stiut cum sa se faca remarcata! Ce-i drept, vantul a ajutat-o destul de mult, suflandu-i rochia si lasandu-i la vedere zona intima, in toata splendoarea. Noroc ca era epilata!

Dupa trei ani petrecuti in America, timp in care a studiat , a prins cateva roluri si chiar a luat un premiu, actrita Maria Dinulescu s-a intors in tara, unde este antamata pentru mai multe proiecte. Revenita pe plaoiuri mioritice din ianuarie, tanara a stat ascunsa, pana acum, insa si-a facut aparitia ravisanta, pe covorul rosu, la Gala Premiilor Gopo. Intr-o rochie roz bombon, extrem de indrazneata, cu un slit adanc.

maria a imbracat o rochie sexy la gala Premiilor Gopo

maria a imbracat o rochie sexy la gala Premiilor Gopo

 

Vantul i-a suflat rochia si s-a vazut tot

Numai ca vantul i-a fost dusman Mariei si o clipa de neatentie a facut ca rochia a ii zboare cu totul, lasandu-I la vedere zona intima, intr-un mod mai mult decat evident.

Maria a comis-o, pe covorul rosu

Maria a comis-o, pe covorul rosu

Unde mai pui ca actrita a imbracat si o pereche de bikini foarte decoltati, cum probabil nu ar fi purtat niciodata la plaja, spre exemplu. Cel mai probabil, Maria nu si-a dat seama ca momentul a fost imortalizat, asa ca a zambit provocator in fata fotoreporterilor si chiar a flirtat cu aparatele de fotografiat, dezgolindu-si sexy piciorul. Numai ca ce a fost cu adevarat indraznet fusese deja imortalizat de fotoreporterul CANCAN.ro. 

A stat trei ani in America

Actria a crezut ca momentul nu este imortalizat

Actria a crezut ca momentul nu este imortalizat

Maria Dinulescu a plecat din tara cu ganduri mari, in Amrica si mare parte dintre visuri i-au devenit realitate. Acolo a studiat, ainvatat limba mai bine, a avut cateva roluri si nu si-a abandonat proiectele. Acum, este in carti pentru o alta productie, dar cum si acolo sunt probleme de finantare, filmarile au fost amanate, pentru moment.

Sursa: cancan.ro
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *