A ieşit din showbiz după ce a refuzat o noapte de sex! Acum a ajuns la o televiziune religioasă

Pentru toţi a fost o surpriză apariţia Evelinei Păuna în rolul de moderator al unei emisiuni la postul de televiziune Trinitas. A început ca dansatoare în baletul „Surprize, surprize”, apoi a fost selectată pentru Miss România, dar a simţit că vrea să facă jurnalism. A trecut pe la The Money Channel şi a ajuns la TVR, unde a prezentat emisiunea „România mea frumoasă”.
Sâmbătă, prezentatoarea TV a sărbătorit două lucruri importante pentru ea: lansarea emisiunii „Să cultivăm recunoştinţa” şi ziua mamei sale. Eveline Păuna era hotărâtă să se retragă din televiziune după plecarea din TVR, cel puţin pentru o perioadă, după cum ne-a spus. Munca de la Ministerul Culturii nu îi oferea prea mult timp liber, aşa că şansa pe care i-o dădea televiziunea Patriarhiei Române, de a lucra în timpul liber, a fost o sincronizare perfectă: „Mărturisesc că am pornit cu emoţii la drum pentru că nu ştiam cum voi fi primită de cei de acolo. Mulţi m-au întrebat: «Ce faci tu la Trinitas?».
pauna-2
Trinitas este o provocare pentru mine deoarece e o televiziune specială, de nişă, dar proiectul îi inspiră pe cei de acasă fără a cădea într-o zonă foarte religioasă. Îmi cunosc foarte bine limitele şi zona de expertiză, nu m-aş putea implica într-un lucru foarte religios sau dogmatic”. „Mi-ar fi plăcut să fac emisiunea la TVR” Cu toate că a pus pauză proiectelor de la Televiziunea Română, Eveline ar fi preferat ca emisiunea pe care o prezintă acum să fie difuzată de TVR. Păstrează legătura cu oamenii de acolo, cu care discută despre revenirea vremurilor bune. „Mărturisesc că mi-ar fi plăcut ca şi TVR să-şi găsească cumva în grila de programe loc pentru un astfel de proiect, însă zona agitată de acolo şi «Triunghiul Bermudelor» care încă există nu mi-au permis acest lucru. TVR rămâne o zonă neînţeleasă din existenţa mea de până acum”, a adăugat prezentatoarea TV.
dsc-4428_17755700
Nu a fost o şansă, ci muncă Eveline a şocat în 2012 când, întrebată fiind despre începuturile ei în televiziune, a vorbit despre excluderea ei de la Miss România pe motiv că nu ar fi vrut să facă sex. Avea 15 ani şi se afla la repetiţii pentru concursul de frumuseţe de la Fashion Week. „În seara dinaintea finalei am fost descalificată fără vreun argument. Câteva zile mai târziu, am auzit că în seara respectivă s-au probat chei de la dormitoarele participantelor şi că acel concurs era doar un târg de fete care plăteau defilarea pe podium cu o noapte de amor”, declara Eveline atunci. Acum priveşte cu alţi ochi toate aceste lucruri şi e mulţumită de toate „eşecurile” de atunci. „Prezenţa mea pe micile ecrane nu a fost o şansă a unui context fericit, ci o muncă întreagă în spate. M-am luptat cu foarte multe piedici ca să-mi pot păstra proiectele”, ne-a mărturisit prezentatoarea. Mulţumeşte familiei Recunoştinţa ei porneşte acum către familia ei, care a susţinut-o în foarte multe decizii, poate uneori nebuneşti, pe care le-a luat. De asemenea, le mulţumeşte oamenilor care îşi găsesc timp să-i scrie sau celor pentru care nu contează sigla televiziunii unde ea e prezentă. 11 ani de balet a făcut Eveline Păuna. „Am terminat o carte în care am strâns interviurile pe care le-am realizat până acum.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *